BIVŠA SRPSKA SNAJKA PRIVUKLA SVE POGLEDE U KATARU: Stil Adrijane Lime nakon porođaja kopiraće sve novopečene mame

Čini se da je Adrijana Lima promenila modni stil nakon porođaja, ipak njen izgled nije prošao nezapaženo na Svetskom prvenstvu

Moda
Autor:
BIVŠA SRPSKA SNAJKA PRIVUKLA SVE POGLEDE U KATARU: Stil Adrijane Lime nakon porođaja kopiraće sve novopečene mame
Bivša srpska snajka sve oduševila izgledom u Kataru, Foto: CRY-Olivier Huitel/Luis Sanchez. / The Photo One / Profimedia

Najpoznatija brazilska manekenka Adrijana Lima nije mogla da propustiti spektakl u Kataru iako je nedavno rodila svoje treće dete.

Već u ponedeljak se pojavila na tribinama, a u utorak je došla na stadion Lusail da ispratiti reprezentaciju Argentine.

Iako važi za jednu od najlepših žena na svetu reklo bi se da se lepa Brazilka ne opterećuje kada je vraćanje u top formu u pitanju.

Adriana Lima došla je u Katar na utakmicu Argentine
Adriana Lima došla je u Katar na utakmicu Argentine foto: Printscreen/instagram

Iako još uvek ima višak kilograma od porođaja Lima ne želi da robuje rigoroznim dijetama već uživa u majčinstvu na najbolji mogući način.

Tako je za utalmicu Argentina- Saudijska Arabija odabrala kombinaciju koju će rado iskopirati sve novopečene mame. Radi se o elegantnom oversajz odelu zemljanih tonova, koje savršeno laska figuri i prikriva sve eventualne nedostatke.

adriana Lima sve je oduševila u oversajz odelu u Kataru
adriana Lima sve je oduševila u oversajz odelu u Kataru foto: Printscreen/instagram

Već nekoliko sezona je u samom vrhu modnih trendova, a što je najvažnije od svega veoma je praktično i udobno. Idelano je za opuštenu dnevnu varijantu, a uz dodatak elegantnih cipela i nakita može da bude prava glamurozna kombinacija.

Adriana Lima ne robuje dijetama
Adriana Lima ne robuje dijetama foto: Printscreen/Insragram

Podsetimo, brazilska manekenka je u septembru je dobila sina s partnerom Andreom Lemerom, s kojim se prvi put u javnosti pojavila na Venecijanskom filmskom festivalu 2021. godine. Podsetimo, od srpskog košarkaša Marka Jarića Lima se razvela 2016. godine, a u braku su dobili dve ćerke.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs