BAHATO

STROGA PRAVILA KATARA ZA OVE LEPOTICE NE VAŽE: Ženama pojedinih fudbalera dozvoljeno je da se BAHATE do mile volje

Partnerke engleskih fidbalera imaju poseban smeštaj koji ih izdava od drugih, budući da je na brodu na kojem one borave sve dozvoljeno.

Lifestyle
14:10h Autor:
STROGA PRAVILA KATARA ZA OVE LEPOTICE NE VAŽE: Ženama pojedinih fudbalera dozvoljeno je da se BAHATE do mile volje
Gde su smeštene partnerke engleskih fudbalera za vreme Svetskog prvenstva, Foto: Printscreen Instagram/ben_white6/charlottehtrippier/anouskasantos

Svetsko prvenstvo u fudbalu zvanično je otvoreno na stadionu Al-Bajt, te od tada fudbaleri i njihove porodice ne prestaju da izazivaju pažnju i interesovanje javnosti.

Pravila fudbala su jasna, te je poznato da igrači imaju poseban smeštaj, odnosno hotele u kojima kolektivno borave. Međutim, postavlja se pitanje gde će za to vreme biti njihove lepše polovine?

Jasno je da će supruge slavnih fudbalera biti odvojene od njih, a veliku pažnju privuke su supruge engleskih fudbalera koje su se na poseban način izdvojile od ostalih.

Naime, supruge i članovi porodice engleske fudbalske reprezentacije su smešteni na luksuznom kruzeru MSC "Evropa". Vrednost ovog luksuznog kruzera je preko milijardu evra i nudi gostima veliki izbor aktivnosti. Sadrži 260.000 kabina, šest bazena, šetalište, 14 hidromasažnih bazena sa pogledom na okean, 13 restorana i više od 30 kafića i barova, 22 palube i dugačka je 333 metra.

Kršenje strogih zabrana?

Arapske zemlje imaju stroga i tradicionalna pravila, kojih će posetioci Katara morati da se pridržavaju. Dok je igračima i posetiocima konzumiranje alkohola strogo zabranjeno, ovaj brod je ipak izuzetak. Gosti broda, među kojima su supruge engleskih fudbalera, mogu da uživaju u pivu, kao i koktelima.

Podsetićemo da u Kataru važe stroga pravila, te je zabranjeno da se psuje, mora da se pokaže poštovanje prema religijskim znamenitostima, nema glasne muzike i povišenih tonova, strogo je zabranjeno razmenjivanje nežnosti u javnosti, kao i oskudno odevanje...

Budući da su lepotice slavnih fudbalera navikle izazovno da se nose, čini se da će im zabrana oskudnog odevanja najteže pasti. Međutim, za supruge engleskih fudbalera izgleda da neće važiti ni ovo pravilo sve dok borave na luksuznom brodu koji ima nešto labaviji pristup tamošnjim normama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs