piksijeve mezimice

PIKSIJEVE ĆERKE UDATE SU ZA MILIONERE, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: O Anjinoj svadbi brujao je svet a drugi zet je MISTERIJA

Čuveni selektor Dragan Stojković Piksi ima dve ćerke, a ne zna se koja je lepša. Dok je Anja često u medijima, o Andrei se veoma malo zna.

Star look
Autor:
PIKSIJEVE ĆERKE UDATE SU ZA MILIONERE, NE ZNA SE KOJA JE LEPŠA: O Anjinoj svadbi brujao je svet a drugi zet je MISTERIJA
Ko su Piksijeve ćerke koje su udate za milionere, Foto: Printscreen Instagram / wedstagrams

Reprezentacija Srbije spremna je za Svetsko prvenstvo u Kataru, a pored igrača velike zasluge se prepisuju fudbalskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je ponovo postao heroj nacije.

Mnogi su oduševljeni njegovim dostignućima, dok je njegov privatni život više nego ikad u žiži interesovanja.Poznato je da je Piksijeva supruga Snežana njegov veliki oslonac i podrška, a pored nje, tu su i njegove mezimice Andrea i Anja.

Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanom
Dragan Stojković Piksi sa suprugom Snežanomfoto: Kurir/Damir Dervišagić

Piksijeve naslednice, srećno su udate i ostvarene su u ulozi majke. Mlađa ćerka Anja često je tema domaćih medija, a o njenom venčanju i odrastanju njenih ćerki pisalo se kako na svetskim tako i na našim prostorima.

Anja je trenutno živi i radi u Londonu, sa suprugom Hugom Valenteom i ćerkicama Indijom Rouz i Kasijom Ginzi. Inače, luksuzna nekretnina u kojoj Anja živi sa svojom porodicom poklon je njenog oca. Sudeći prema fotografijama koje Anja redovno dodaje na svoj Instagram, brak sa njenim izabranikom joj i te kako prija.

O njenoj grandioznoj svadbi se mesecima brujalo, dok je i japanski Vog pisao o njoj, kao i mnogobrojni svetski mediji.

"Nikada se nisam mešao u Anjin izbor partnera jer je to isključivo individualna stvar svakog čoveka. Ipak, ona je od prvog dana imala moju punu podršku, kao i uvek. Hugo mi se dopao čim sam ga upoznao jer je sportista, iz dobre je porodice, navikao je na sportski način života koji iziskuje mnogo odricanja, požrtvovanja i treninga. Izuzetno je lepo vaspitan, edukovan, smiren i lud je za Anjom", rekao je jednom prilikom Piksi.

Za razliku od svoje sestre Anje, Andrea nije toliko pristutna u javnosti, dok svoj život vešto čuva od očiju iste uprkos tome što je ćerka čuvenog Piksija. Andrein suprug je, za sada, nepoznat javnosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs