PRELEP PAR SU BILI

DRAGAN DŽAJIĆ U MLADOSTI JE BIO MILJENIK ŽENA: Na njegov šarm tada je pala i NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE

Najlepša žena Jugoslavije bila je ljubav Dragana Džajića, njen otac se nada da će svoju vezu krunisati brakom.

Vip priča
16:06h Autor:
DRAGAN DŽAJIĆ U MLADOSTI JE BIO MILJENIK ŽENA: Na njegov šarm tada je pala i NAJLEPŠA ŽENA JUGOSLAVIJE
Najlepša žena Jugoslavije bila je ljubav Dragana Džajića, Foto: ATA Images

Fudbalska legenda Dragan Džajić (76) zaslužan je za istorijske momente naše zemlje u najpopularnijem sportu na svetu. Stvarao je čuda na terenu, te je publika uživala gledajući utakmice. Osim sjajnih sportskih veština, imao i šarma napretek, te su ga dame stalo spopadale. Mada, Džaja nije pokušavao ni da se brani.

Slavni sportista je odavno završio porfesionalnu karijeru, ali je ostao u fenomenaloj formu. Kako je želeo da izbegne teže zdravstvene probleme, odlučio je da ode na operaciju kuka, po preporuci lekara, koji su mu zadavali poteškoće. Zahvat je bio zakazan još pre dva meseca, a fubalera je danas uspešno operisao doktor Zoran Baščarević, ujedno i načelnik klinike na Banjici.

Dragan Džajić
foto: ATA Images

Dragan Džajić trenutno obavlja funkciju počasnog predsednika FK "Crvena zvezda", a od naredne sezone dres sa brojem 11 biće zauvek povučen iz upotrebe u njegovu čast. A ističe da mu je najveći uspeh u životu što sačuvaju svoju porodicu na okupu i izveo dve prelepe ćerke na pravi put.

Osim velikog uspeha u svetu fudbala, Dragan je bio poznat i kao veliki zavodnik, pa je i njegov ljubavni život bio prilično buran. Iako u to vreme nisu postojali tabloidi, kao "bomba" odjeknula je vest da je Džaja osvojio srce prelepe Dubrovčanke Ivone Puhiere, Mis Jugoslavije 1968. godine.

Njihov odnos je neverovatno intrigirao medije, svaki njihov pokret je bio pod budnim okom javnosti. Navodno, prelepa Ivona je bila luda za srpskim fudbalerom, nije krila da zbog njega navija za Crvenu Zvezdu. Čak se i njen otac nadao da će mu poznati Ubljanin biti zet.

- Oni se vole, a i ja obožavam Dragana. Koliko sam video, Dragan je iskren, dobar i lep mladić. Naravno, i odličan fudbaler. Ne znam da li će se venčati. On meni još ništa nije rekao, a hoće li, to ćemo videti. Meni lično ne bi bilo mrsko da se oni venčaju - rekao je jednom prilikom Ivonin otac.

I Džajić se 2019. godine osvrnuo na vezi sa misicom.

- Bila mi je devojka. Vrlo lepa. Ja mlad. Dešavalo se da se čujemo i nakon udaje. Sada imam suprugu Branku, dve ćerke i unuka Luku. Jako smo srećna porodica i dobro živimo u Srbiji - zaključila je legenda "Crvene zvezde".

Inače, Dragana, ćerka našeg proslavljenog fudbalera važi za jednu od najlepših žena u Srbiji, a njene fotografije pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 5 Foto: Printscreen Instagram / draganadzajic_
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs