ISKRENA

DRAGANA DŽAJIĆ: Brak zahteva KOMPROMIS! Nema toga ko je glavni! A evo šta kaže o odnosu sa zaovom Anom Ivanović!

Bivša manekenka progovorila o roditeljstvu i odnosu sa Anom Ivanović, sestrom svog supruga

Porodica
Autor:
DRAGANA DŽAJIĆ: Brak zahteva KOMPROMIS! Nema toga ko je glavni! A evo šta kaže o odnosu sa zaovom Anom Ivanović!
Foto: Kurir/Nemanja Nikolić

Kreatorka Dragana Džajić uživa u porodičnom životu sa suprugom Milošem Ivanovićem, bratom proslavljene teniserke Ane Ivanović i odgajanju njihovog sina Vida koji je par dobio 2019.

Dragana je nedavno je u intervjuu za Blic otkrila kako neguju svoju čvrstu porodičnu povezanost.

-Miloš se odlično snašao u ulozi oca, s tim što je Vid trenutno u tom uzrastu pa ne može bez mene. Majka je majka i jako sam mu važna i potrebna trenutno. Meni to prija i jako uživam u tome. Razlika je možda jedino u tome što imam malo više osećaja za neke stvari od Miloša, ali je on odličan sa decom - rekla je Dragana i dodala da su kod njih u zajednici svi poslovi podeljeni na jednake delove:

Brak zahteva kompromis, nema toga u našem odnosu ko je glavni, ili što se kaže glava kuće. Uzajamno je sve, pomažemo jedno drugom i u svemu smo zajedno. Mladi smo, sve što nas je snašlo je novo za nas, ali nam je u istu ruku prelepo i uživamo u ovim trenucima i odrastanju našeg sina.

Dragana je progovorila i o odnosu sa zaovom, Anom Ivanović.

-Ana je divna osoba, kao i cela porodica Ivanović. Često se čujemo, imamo porodičan i normalan odnos. Delimo majčinske savete i znači mi svaki njen i sestrin savet. One su ipak malo duže mame od mene, pa imaju korisne stvari da mi kažu - istakla je kreatorka i dodala:

Ana Ivanović
foto: Profimedia

- Jako sam posvećena mama, ona “luda” koja je non stop sa svojim detetom i volim što su Ana i Sanja isto takve majke koje su puno vremena sa svojom decom. Tako da uživamo u ovim trenucima dok deca ne odu, jer će sigurno otići u jednom trenutku, tražiće svoj put.

Miloš bi voleo da dobijemo devojčicu Dragana ne krije da se nada proširenju porodice, a da njen suprug uveliko priželjkuje da dobiju i naslednicu.

- Miloš jedva čeka devojčicu i to ne krije. I ja se nadam da ćemo uskoro dobiti drugo dete - otkriva Dragana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs