POGLEDAJTE

ĆERKA JE KONTROVERZNOG BIZNISMENA I KAŽU DA JE NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU: Gde god se pojavi svi gledaju samo u nju! FOTO

Troši očeve pare i uživa u luksuzu

Star look
22:06h Autor:
ĆERKA JE KONTROVERZNOG BIZNISMENA I KAŽU DA JE NAJZGODNIJA ŽENA NA SVETU: Gde god se pojavi svi gledaju samo u nju! FOTO
Foto: Profimedia

Lučijana Bejnon je model u usponu, ali više nego njena karijera, medije zanima njen privatni život. Ona je ćerka Traversa Bejnona Kendimena, bogatog naslednika duvanske industrije i čoveka koji je zahvaljujući svom načinu života stekao titulu australijskog Hjua Hefnera.

Lučijana je nedavno se prošetala modnom pistom u Majamiju i vest o njenom zanosnom pojavljivanju preneli su svi strani mediji.

Atraktivna crnka, duge kose i zanosnih oblina dominirala je modnim šouom, ponevši minijaturni crni kupaći kostim iz više delova. Samouverenim hodom pokazala je kupaći, a na svom profilu je podelila fotografiju, koja je oduševila njene fanove: "Oduzimaš dah", "Ludilo kako izgledaš", "Kraljica", "Savršeno", "Savršeno telo postoji".

Sudeći prema komentarima na društvenim mrežama mnogi smatraju da su njene proporcije tela idealne. Iako ima samo 19 godina mnogi je nazivaju najzgodnijom ženom na svetu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs