ZA NJU KAO DA JE VREME STALO

BILA JE SEKS SIMBOL 80-IH, NEMA MUŠKARCA KOJI NIJE BIO ZALJUBLJEN U NJU: Ovako čuvena glumica izgleda danas! (FOTO)

Kada se pojavila na festivalu u Kanu, svi su gledali samo u nju

Star look
Autor:
BILA JE SEKS SIMBOL 80-IH, NEMA MUŠKARCA KOJI NIJE BIO ZALJUBLJEN U NJU: Ovako čuvena glumica izgleda danas! (FOTO)
Foto: Profimedia

Legendarna Izabel Ađani pjavila se sinoć na Kanskom festivalu na premijeri filma "Peaceful", a svi su komentarisali da iako ima 66 godina izgleda nestvarno.

Kada je pre nekoliko godina prestižni magazin "LA Tajms" objavio listu najlepših žena u filmskim ostvarenjima, prvo mesto je, bez konkurencije, zauzela niko drugi do glumica vanserijske lepote, Izabel Ađani.

Izabel, daleko od savremenih standarda lepote, ali jedinstvena, retka i božanstvena, ovu titulu duguje filmu "Kraljica Margo", premda je u ostalim ostvarenjima ostavila pečat svoje nesvakidašnje i opojne pojave. Na njenu pojavu niko nije ostajao ravnodušan, a 80-ih godina nije bilo muškarca koji nije bio bar malo zaljubljen u nju.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Međutim, pored toga što je lepotom očarala svet, nestvarna Izabel može se pohvaliti i neverovatnim talentom - u karijeri je ovenčana čak pet puta francuskom Cezar nagradom, a upravo je u Kanu davne 1981. godine osvojila dvostruku nagradu za najbolju žensku glumicu.

Glumica se nakon uspešnih uloga povukla sa javne scene i godinama se nije pojavljivala u javnosti, pa je njen dolazak na Kanski festival sve iznenadio.

Izabel Ađani
foto: Profimedia

Glumica se pojavila na premijeri filma "Peaceful", a svi su oduševljeno gledali u njenom pravcu. Iako je napinila 66 godina, ona izgleda neverovatno. Ne krije da je imala nekoliko estetskih korekcija, ali je sve urađeno sa merom, pa ne izgled "plastično" poput većine njenih koleginica.

Izabel Ađani
foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs