FOTO

JEDINA GLUMICA (51) HOLIVUDA, KOJA SE NIJE OPERISALA: Njenu vezu sa Metom Dejmonom i dalje pamtimo kao najveći blam!

Prirodna, jednostavna, prizemna, a opet - Metu se nije dopala

Star look
09:28h Autor:
JEDINA GLUMICA (51) HOLIVUDA, KOJA SE NIJE OPERISALA: Njenu vezu sa Metom Dejmonom i dalje pamtimo kao najveći blam!
Foto: Profimedia

Mini Drajver (51), koja je najpoznatija po filmu "Dobri Vil Hanting" za koji je bila nominovana za Oskara, u poslednje vreme je najčešće možemo videti na plaži.

Glumica je privukla pažnju i ove nedelje dok je uživala na plaži u Malibuu. Mini je nosila crveni jednodelni kupaći kostim sa zatvaračem s prednje strane koji je podsetio na kupaće kostime iz kultne serije "Spasilačka služba".

Mini je pokazala svoju savršenu formu koju duguje redovnim treninzima uz okean, a nije se puno promenila od dana najveće slave. Njeno lice bez šminke je izgledalo odlično kao i ostatak njenog tela.

Mini Drajver
foto: Profimedia

Inače, Mini je od prošle godine verena s devet godina mlađim televizijskim direktorom Adisonom O'Deasom, a u prošlosti je vodila buran ljubavni život.

Iz veze s Timotijem Leom ima 11-godišnjeg sina Henrija, tokom karijere povezivali su je s Kriso Anđelom, Krisom Isakom, Harisonom Fordom, Tejlorom Havkinsom, Dejvidom Švimerom, Džonom Kuzackom, a mnogi pamte i njen neslavni raskid s Metom Dejmonom, s kojim je glumila u filmu "Dobri Vil Hanting."

Mini Drajver
foto: Profimedia

Zabavljali su se oko godinu dana i važili su za jedan od najpopularnijih holivudskih parova, sve do Metovog gostovanja kod Opre. Voditeljka ga je tada pitala o njegovom ljubavnom statusu, a on joj je odgovorio da trenutno nije u vezi i Mini je tako saznala da su raskinuli.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs