Glumica nove generacije

NAJOMRAŽENIJA GLUMICA HOLIVUDA! KAŽU DA JE KUPILA KARIJERU, HODA OKOLO PRAKTIČNO GOLA:Zašto ljudi ne vole Lili Rouz Dep?

Holivud ne podnosi mladu glumicu Lili, a razlozi su više nego očigledni

Star look
19:17h Autor:
Foto: Profimedia

Manekenku Lili Rouz Dep proslavila je isključivo činjenica da je dete svetski poznatih roditelja. Reč je o ćerki glumca Džonija Depa te modela, glumice i pevačice Vanese Paradis.

1 / 5 Foto: Profimedia

Ipak, obožava da ističe svoje telo golišavim kreacijama, što su neki shvatili kao lošu poruku mladim ženama. No čini se kako se mlada lepotica naučila da ne komentariše privatan život u javnosti te samo nabaci veliki osmeh na lice i dalje radi po svome.

Po tome su joj poznati i slavni roditelji koji su svoju intimu uvek brižno čuvali za sebe, sve do Džonijevog braka s Amber Heard koji je završio na sudu zbog optužbi za zlostavljanje.

Lili ne skriva koliko je povezana s roditeljima, posebno mamom, ali verujemo kako je i tati bila velika podrška u teškim vremenima. Neko vreme Lili je privlačila pažnju i vezom s glumcem Timotijem Šalameom s kojim se upoznala na setu 2018. godine, ali početak 2020. godine za njih je označio kraj romanse.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...