OZBILJAN RAT

Džoni Dep uzvraća bez milosti: Nakon poraza na sudu tužio bivšu-od cifre koju traži zavrteće vam se u glavi!(FOTO/VIDEO)

Glumac je u ponedeljak izgubio pravnu bitku koju je vodio sa bivšom suprugom Amber Hard, a detalji spora su više nego gnusni.

Celebrities
Autor:
Džoni Dep uzvraća bez milosti: Nakon poraza na sudu tužio bivšu-od cifre koju traži zavrteće vam se u glavi!(FOTO/VIDEO)
Foto: AP / Rich Fury

"Najviše brine činjenica što se sudija u velikoj meri oslonio na svedočanstvo Amber Herd, a odbacio je dokaze poput izjava policajaca, bolničkog osoblja, njenih bivših asistentkinja i ostalih svedoka", naveli su advokati slavnog glumca.

Čuveni holivudski šmeker Džoni Dep (56) je u ponedeljak ujutru izgubio pravnu bitku vrednu dva miliona dolara protiv svoje bivše supruge Amber Hard (34) i britanskog tabloida "The Sun" nakon što ih je optužio za klevetu, a sada su se oglasili njegovi advokati nakon poraza.

Naime, Viši sud u Londonu je presudio u glumičinu korist, pa su zaključili da Dep zaista jeste "nasilnik u porodici" i da ju je pretukao 14 puta tokom njihove veze i braka.

foto: Profimedia

Amberini advokati su komentarisali da nisu iznenađeni pobedom, dok Džonijevi advokati tvrde da je ova presuda "perverzna i zbunjujuća", pa su dodali:

"Najviše brine činjenica što se sudija u velikoj meri oslonio na svedočanstvo Amber Hard, a odbacio je dokaze poput izjava policajaca, bolničkog osoblja, njenih bivših asistentkinja i ostalih svedoka. Presuda je prepuna nedostataka i bilo bi smešno da se Dep ne žali na istu", kažu njegovi advokati.

Dep se sporio s britanskim tabloidom "The Sun" jer ga je taj medij nazvao "nasilnikom u porodici", a Amber je zbog toga i svedočila.

foto: Profimedia

I Dep i Herd su izneli dokaze za ono što je nazvano "suđenje za klevetu veka" i oboje su pokušali da dokažu da je onaj drugi ustvari nasilnik u porodici.

Suđenje je zaokupiralo pažnju javnosti širom sveta zbog zapanjujućih detalja o Depovim pijankama, drogi, nasilju, o toksičnom odnosu između njih dvoje, a vrhunac svega je kada je Dep rekao da je Amber izvršila veliku nuždu na njihovom bračnom krevetu.

Presuda Višeg suda u Londonu doživljava se kao pobeda Amber u "prvom krugu", jer ju je Dep tužio i za tekst koji je napisala u "Washington Postu" o nasilju u porodici, a u iznosu od 50 miliona dolara, i to suđenje je zakazano za maj 2021. godine u Americi.

Ona je zatim tužila Depa za neverovatnih 100 miliona dolara, jer je rekla da su on i njegov tim pokrenuli globalnu kampanju blaćenja i "kaljanja njenog imena".

(Stil.kurir.rs/Telegraf)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs