iskreno

BILJANA TIPSAREVIĆ: Emili od malih nogu ima radne navike i zna da neće ništa dobiti na tacni ako se sama ne potrudi!

Kreatorka Biljana Tipsarević kaže da je posao i porodicu uskladila tako da niko ne trpi, a uskoro ćemo je gledati i kao glumicu u seriji “Dinastija”

Vaše dete & vi
Autor:
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Biljana Tipsarević jedna je od najtraženijih domaćih kreatorki na prostoru Balkana. Supruga Janka Tipsarevića priča o tome kako izgleda život supruge, majke dvoje dece, uspešne žene i od nedavno glumice u seriji “Dinastija” koja će se na malim ekranima emitovati za mesec dana.

Biljana je poslednjih nedelja Beograd zamenila Jadranskim morem, kako zbog posla, tako i zbog odmora. Spojila je lepo i korisno.

- Sve je stvar organizacije i postavljanja prioriteta, nisam neko ko voli da odmara. Naravno da mi prija u nekoj dozi ali onda dobijam niz inspiracija, ideja i nekako univerzum mi otvara mnoga vrata i šalje interesantne ljude u moj život. Obožavam svoju porodicu, prijatelje, ali i posao. U svim tim relacijama uvek sam za akciju i kreiranje nezaboravnih trenutaka jer ti momenti čine život i uspomene. Ne volim da živim u prošlosti, već u sadašnjosti maštajući o budućnosti, ali sa velikim entuzijazmom, pozitivnom energijom i ljubavi prema ljudima kojima sam se okružila - iskreno poručuje Biljana.

Biljana Tipsarević
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Na pitanje kada stiže da se posveti porodici, s obzirom na to da je veći deo vremena okupirana poslom, na koji način se trudi da zajedno sa suprugom, proslavljenim teniserom Jankom Tipsarevićem vaspitava ćerku i sina, kaže:

- Porodica je stub i osnov svega u našem slučaju. Veliko razumevanje i međusobna podrška mora da postoji. Noa je još beba, ali Emili nije. Svesna je da mama i tata rade, te da imaju obaveze iz razloga jer volimo i želimo da bude ponosna na nas, da od malih nogu ima radne navike i da ništa neće dobiti na tacni ako se sama ne potrudi - poručuje kreatorka i dodaje:

- Trudimo se da ih vaspitavamo da budu srećni i zdravi, da cene sebe i svoju okolinu. Da budu skromni i da cene sve što u životu imaju, a pre svega ljubav i veliku porodicu. Svakako da je beba mala, Noa je napunio tek 15 meseci, a Emili ide u školu i veoma je vredna kada su nastavne aktivnosti u pitanju, ali i vanškolske u kojima maksimalno učestvujem jer smatram da je detetu bitno omogućiti da iskusi različite veštine, a na njima je da izaberu svoj omiljeni sport, muziku, umetnost... U svemu tome imamo veliku podršku mojih roditelja koji su tu za sve što treba, kada mi kao roditelji ne stižemo da budemo tu - objašnjava Tipsarevićeva.

Ono što zanima mnoge, jeste kako izgleda život porodice Tipsarević kada se ugase društvene mreže i zaviri u njihove živote, pa Biljana otkriva delić njihovog sveta

- Vrlo dinamično u svakom pogledu, oboje smo istog karaktera i često dobijamo komentare prijatelja: usporite. Ali mi smo avanturisti u srži, koji vole akciju i nove izazove. Život je jedan i želim da ga živimo punim plućima sa svim lošim i dobrim stvarima koje nas okružuju i koje nam se dešavaju, da na tome učimo i da volimo da nismo stalno u zoni komfora, meni to prija - iskrena je kreatorka.

O seriji “Dinastija” ne može mnogo da priča jer želi da publika doživi sve ono što je učinila za ovaj projekat. Biljana je glavni kostimograf za čitavu seriju, ali i glumica:

- Serija uskoro kreće. Kako je “Dinastija” u oni vreme nametala trendove, kako modne, tako i način života, potrudili smo se da to učinimo i u srpskoj adaptiranoj verziji, te da gledaoci i javnost imaju priliku da vidi nešto potpuno novo i interesantno. Zajedno sa Ivanom i Igorom koji su stilisti na ovom projektu, napravili smo pravi modni spektakl. Sa druge strane, maksimalno sam se potrudila i da opravdam poverenje koje mi je ukazano u glumačkom smislu, jer ipak u seriji igraju velika glumačka imena iz regiona, što mi je posebna časti i bila trema dok nisam uvidela koliko je ekipa sjajna- kaže Biljana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...