obilazak večnog grada

OPUŠTENA ŠETNJA RIMOM ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA: Bivša teniserka sija u beloj haljini, Švajnija zaustavljali fanovi!

Iako su pokušali da se sakriju iza maski kako bi neometano uživali u čarima Italije, to im nije pošlo za rukom

Celebrities
19:41h Autor:
OPUŠTENA ŠETNJA RIMOM ANE IVANOVIĆ I BASTIJANA: Bivša teniserka sija u beloj haljini, Švajnija zaustavljali fanovi!
Foto: Profimedia

Najlepše uspomene vežu Anu Ivanović i Bastijana Švajnštajgera za glavni grad Italije, te ne čudi zašto se često vraćaju u Rim.

Prema navodima medija, upravo je u “večnom gradu” Švajni zaprosio Anu pre šest godina, te im je zato ova destinacija jedna od omiljenih. Ovog puta odlučili su da upoznaju grad poput pravih turista, te su uz pomoć vodiča obišli sve glavne atrakcije, piše Blic.

- Bastijan je imao poslovne obaveze u Rimu, te mu se Ana odmah pridružila nakon što je boravila u Parizu, na Rolan Garosu. Njih dvoje obožavaju Rim i generalno Italiju, te se uvek rado vraćaju u ovu zemlju koja za njih ima posebnu emotivnu važnost, jer su se tu i verili i venčali. Pošto je Bastijan imao uglavnom uveče obaveze, oni su se dogovorili da Ana dođe kako bi zajedno uživali u Rimu i obišli turističke atrakcije koje ranije nisu stigli - ističe izvor blizak paru te dodaje:

- Angažovali su lokalnog turističkog vodiča, koji ih je sproveo kroz sve kulturne i istorijske spomenike u “večnom gradu”. Njih dvoje su bili potpuno opušteni, sve vreme su zapitkivali vodiča oko rimske istorije, te koristili lepe delove grada da se uslikaju. Delovali su skroz opušteno, Bastijan je na glavi nosio kačket, dok je Ana bila u lepršavoj beloj haljini i patikama. Povremeno su se držali za ruke, a vodič im je izašao u susret te ih nekoliko puta strpljivo slikao, dok su oni pozirali za ličnu galeriju. Posavetovao ih je i gde da jedu, šopinguju i treniraju.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

Poznati par je tako nekoliko sati proveo u šetnji Rimom, a dok je Batijan uveče imao poslovne obaveze, Ana je odmarala u hotelu. Nakon boravka u Rimu, Ana i Bastijan su produžili i do Firence, gde su takođe vreme proveli u obilasku lokaliteta i usput uživali u italijanskoj kuhinji.

- Pozdrav iz Firence. Nadam se da i vi uživate u letu kao mi - napisala je Ana uz fotografije sa Bastijanom iz Firence, te tako otkrila da su produžili boravak u Italiji.

Podsetimo, pre šest godina strani mediji su po prvi put uslikali Bastijana i Anu na romantičnoj večeri u Rimu, gde je bivši fudbaler tešio Anu nakon poraza na turniru. Kasnije se pisalo da ju je baš u “večnom gradu” i zaprosio, a da su posebno oduševljeni Italijom govori i činjenica da su se na večnu ljubav zakleli upravo u katoličkoj crkvi u Veneciji, 2016. godine.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

Fanovi opsedali Švajnija, Ana stajala po strani

Koliko je bivši nemački fudbaler poznat širom sveta, govore i paparaco fotografije, na kojima se vidi da su ga tokom šetnje Rimom non stop zaustavljali fanovi. Ani to nije smetalo, te je strpljivo čekala sa strane dok se Bastijan fotografisao. Sve vreme se osmehivala, te deluje da joj uopšte nije bio problem što ona nije bila u fokusu, te je nisu prepoznali.

Ana Ivanović i Bastijan Švajnštajger
foto: Profimedia

Kako je Bastijan poznatiji u Italiji od Ivanovićeve, nije mogao da se pomeri a da ga neko ne zamoli za autogram ili fotografisanje. Anu je to zabavljalo.

Iako je ovo grad u kojem je fudbaler zaprosio teniserku, oni su ovog puta želeli da upoznaju istorijske znamenitosti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs