PRE 2 MESECA JE IZGLEDALA KAO BESKUĆNICA, A SADA KAO MILION $: Niko nije mogao da skine pogled sa slavne manekenke

Kara Delavinj pojavila se u Kanu i svu su ostali bez teksta zbog njenog novog izgleda koji se drastično promenio nakon što je nedavno uslikana u prilično zabrinjavajućem stanju

Star look
17:54h Autor:
PRE 2 MESECA JE IZGLEDALA KAO BESKUĆNICA, A SADA KAO MILION $: Niko nije mogao da skine pogled sa slavne manekenke
Kara Delavinj sve iznenadila novim izgledom, Foto: Profimedia

Kara Delavinj je napravila zavidnu karijeru, jedna je od najplaćenijih modela današnjice, a do nedavno se činilo kao da joj je celi svet pod nogama.

I baš kada je delovalo da sve u njenom životu ide napred, poslednjih nedelja su u nekoliko navrata u javnost procurele poprilično uznemirujuće fotografije na kojima neuredna i bosa sumanuto hoda i telefonira ispred aerodroma Ven Najs gde je sletela privatnim avionom.

Kara Delavinj nedavno je sve zaprepastila izgledom
Kara Delavinj nedavno je sve zaprepastila izgledomfoto: Profimedia

Ova uvek glamurozna dama delovala je izgubljeno, kao da je bila pod dejstvom jakih opijata. Jedva je stajala na nogama, te je na kraju sela na ogradu pored puta i to samo u čarapama. Njene paparaco slike sve više su podstakle glasine da je slavna leporica upala u pakao droge.

Kara Delavinj je navodno upala u pakao droge
Kara Delavinj je navodno upala u pakao drogefoto: Profimedia

Prema pisanju stranih medija, Karina porodica i prijatelji su veoma zabrinuti za njeno zdravstveno stanje, a navodno manekenka odbija da ode na lečenje i rehabilitaciju.

Međutim reklo bi se da su sve loše stvari sada iza nje. Kara se sada pojavila u Francuskoj na "Fremantle" događaju u neverovatnoj crnoj haljini sa dubokim dekolteon i elegantnim crnim cipelama na štiklu. Svi su ostali iznenađeni njenim fenomenalnim izgledom.

Kara Delavinj izgledom je ostavil sve bez teksta
Kara Delavinj izgledom je ostavil sve bez tekstafoto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Samo dan kasnije ponovo je privukla pažnju svih prisutnih i sve ih ostavila bez teksta. Na koferenciji za štampu došla je u odelu boje kajsije, a ispod je imala samo upečatljiv detalj- brushalter u ljubičastoj boji.

Kara je blistala kao u doba najveće slave, a svi pogledi su bili uprti u nju. Svi su bili oduševljeni, a njeni obožavaoci se nadaju da su loši dani iza nje i da je manekenka ponovo ona stara.

Kara Delavinj blistala je na konferenciji za novinare
Kara Delavinj blistala je na konferenciji za novinarefoto: SplashNews.com / Splash / Profimedia

Podsetimo, Kara je nedavno pričala o tome da vodi bitku sa velikom količinom stresa, kao i problemima sa mentalnim zdravljem. Naglasila je kako je imala traumatično odrastanje, jer joj je majka bila zavisnica o heroinu. Zbog toga je manekenkino detinjstvo bilo obeleženo stalnim strahom, toksičnim odnosima i manjkom ljubavi.

Nedavno se čak i šuškalo da je u sunovrat jednog od najplaćenijih modela umešana glumica Amber Herd koja je široj javnosti postala poznata nakon burne veze sa Džonijem Depom i još burnijeg razvoda koji su pratili ljudi širom sveta.

Kara delavinj je u navodnoj vezi sa Amber Herd
Kara delavinj je u navodnoj vezi sa Amber Herdfoto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs