Selin Dion u suzama priznala da je postala zavisnica: Usled teške bolesti je snašao pravi pakao

Selin Dion je u suzama priznala da je mogla umreti, usled problema sa zavisnošću sa kojom se borila.

Celebrities
Autor:
Selin Dion u suzama priznala da je postala zavisnica: Usled teške bolesti je snašao pravi pakao
Foto: NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Pevačka diva Selin Dion otvoreno je priznala kako je uoči svoje dijagnoze postala zavisna o lekovima, a s vremena na vreme samo je povećavala doze.

Prošle godine saznalo se kako Selin Dion boluje od sindroma ukočene osobe, koji joj je mnogo promenio život.

Među šokantnim vestima je i ta da je pevačica bila zavisna o lekove za ublažavanje grčenja mišića. U emisiji za "NBC News" pevačica je otkrila da je dnevno zbog bolova uzimala i po 90 miligrama diazepama, što može biti smrtonosna doza.

Selin Dion
foto: NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Bio joj je to prvi televizijski intervju nakon dijagnoze.

"Nisam znala da bi me to moglo ubiti. Uzela bih, na primer, pre nastupa 20 miligrama diazepama i dok bih došla od garderobe do bekstejdža, već bi nestao", priznala je pevačica.

Otkrila je i da se njeno telo počelo navikavati na lek, pa bi ubrzo ponovo osećala bol, što je na kraju dovelo do povećavanja doze.

Tekom pandemije doktor joj je pomogao da se reši zavisnosti. Priznala je samoj sebi da velike doze lekova ne mogu pomoći pri rešavanju poslovnih obveza i ublažavanju emocionalne boli koja je nastala nakon suprugove smrti.

Selin Dion
foto: NBC/Today Show / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Podsećamo, da nešto ne valja, Seline je primetila još 2008. tokom svoje svetske turneje ''Taking Chances''. Tada joj je glas počeo drhtati prilikom izvođenja visokih tonova.

''Borila sam se za kontrolu. Mogla sam otpevati visoko, no onda bi mi se glas razbio u nekim grčevima. Učinila sam ono što bi svatko trebao da uradi- otišla sam kod lekara."

Nedavno je izišao dokumentarac u kojem je Selin u suzama govorila o svojoj bolesti i obećala obožavateljima da će dati sve od sebe da se oporavi.

Pogledajte ceo intervju u nastavku.

Stil/Showbuzz

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs