"Ni mnoge veće ličnosti se ne ponašaju tako": Nehuman način na koji Dženifer Lopez tretira osoblje je pravi šok

Dženifer Lopez je na meti kritika zbog načina na koji se ophodi sa osobljem.

Šuška se
14:12h Autor:
"Ni mnoge veće ličnosti se ne ponašaju tako": Nehuman način na koji Dženifer Lopez tretira osoblje je pravi šok
Foto: Xavier Collin/Image Press Agency / SplashNews.com / Splash / Profimedia

Usred priča o bračnim problemima i razvodu sa Benom Aflekom, Dženifer su brojni prozvali "divom" te društvenim mrežama kruže priče koje ju ne pokazuju u najboljem svetlu.

Pevačica Dženifer Lopez (54) u poslednje je vreme u centru pažnje zbog navodnih problema koje ima u braku sa Benom Aflekom. Supružnici navodno već neko vreme ne žive zajedno, a brojni smatraju da će se i rastati.

Usred bračnih problema su počele da kruže priče i tvrdnje o tome da je Dženifer prava 'diva' te da ima bizarne zahteve za svoje osoblje, prenosi "Dejli Mejl"

Dženifer Lopez
foto: BLW Clips / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Džej Lo prema tvrdnjama izvora, ima pravilo da je niko od osoblja ili drugih zaposlenih pomoćnika ne sme pogledati u oči.

"Jedan naš prijatelj je radio na osvetljenju za njen koncert. Svi su radnici dobili strogo uputstvo: Ne gledajte u gospođu Lopez. Ne sme biti kontakta očima", napisao je jedan od tih izvora na društvenim mrežama, a drugi dodao:

"Znam ljude koji su radili u jednom kazinu i dobili su uputstvo da u potpunosti izbegavaju kontakt očima sa Dženifer divom. Danas se još uvek smeju tome jer su puno veće poznate ličnosti dolazile i bile su puno ljubaznije i prijateljski naklonjene.

Džej Lo je ista pravila navodno postavila i svojim vozačima limuzine. "Ne mogu je čak pogledati ni u retrovizorima", tvrde izvori.

Dženifer Lopez
foto: Marleen Moise / Getty images / Profimedia

Jedna američka voditeljka podkasta je takođe podelila svoju priču o Dženifer i njenom bizarnom pravilu.

"Imam prijatelja koji je radio zvuk na projektu i izbacila ga je napolje. Zaustavila je celu produkciju i sve samo zato što ju je pogledao u oči - rekla je ona. Slične je zahteve imala i za osoblje jednog skijaškog resorta u Kaliforniji.

Inače, medijska ličnost Megan Mekejn je za Lopezovu rekla da je "duboko neugodna osoba". Megan je sa pevačicom radila intervju 2019. godine, a nije joj se nimalo svidela, kako je ispričala nedavno u svojem podkastu "Citizen McCain". Poručila je Dženifer da se mora "prizemljiti" te da nije imala lepo iskustvo s njom.

Dženifer Lopez
foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

"Zapravo se osećam loše sada jer osećam da Džej Lo trenutno maltretiraju i ne želim da tome pridodajem. Ali, ona je samo duboko neugodna osoba. Imala je najveću pratnju koju sam ikad videla kod poznate ličnosti. Više od Kim Kardašijan, više od predsednika... Stvarno ne razumem zašto je to potrebno", rekla je.

U podkastu je gostovao Karlos King, koji je bio iznenađen njenim tvrdnjama jer je imao dobra iskustva sa Dženifer, ali se Megan nije složila s njim.

"Džej Lo nema reputaciju dobre i normalne osobe. Ništa novo ne otkrivam", dodala je Mekejn.

Stil/24.sata.hr

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

TAGOVI:

Dženfi