Dok kruže glasine da se "Benifer" opet raspada, glumac sve češće u društvu jedne žene: Kakva je priroda njihovog odnosa

Da se svetu ne može ugoditi dokaz je privatni život holivudske zvezde koji ne prestaje da intrigira javnost, čini se da šta god Ben Aflek uradio, nikada nije prava stvar

Celebrities
Dok kruže glasine da se "Benifer" opet raspada, glumac sve češće u društvu jedne žene: Kakva je priroda njihovog odnosa
Foto: BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Usred govorkanja da je razvod Bena Afleka sa Dženifer Lopez na pomolu, glumac je uslikan u prisnom odnosu sa bivšom ženom i sada tek ništa nije jasno u ljubavnom životu holivudskih zvezda. Nakon pomirenja para koji fanovi nazivaju "Benifer" privukli su veliku pažnju medija, te glasina o njihovom privatnom i bračnom životu ne manjka.

Ben Aflek
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Najnovije tračeve u nizu izazvala je serija fotografija koje pokazuju kako se Aflek provodi sa svojom bivšom ženom, Dženifer Garner. Čini se da česti susreti sa bivšom suprugom posebno potpiruju glasine o njegovim bračnim problemima sa Lopezovom.

Ben Aflek
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Iako je priroda ovih čestih susreta bivšeg para zapravo prodaja zajedničke imovine, stoga sasvim nevina i opravdana, fanovi su jedva dočekali da oštro osude glumca i pospu paljbu po njemu, pa su neki od komentara bili dosta grubi:

"Garnerova je luda, opsednuta žena, koja želi da kontroliše veoma slabog muškarca koji se bori sa zavisnošću i depresijom" - rekla je jedna obožavateljka, dok je drugi dodao:

"Ben apd Garner su pravi 'Benifer'. Oni bi trebalo da žive zajedno sa svojom decom, ali Ben je budala."

Ben Aflek
foto: Thecelebrityfinder/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Međutim, bez obzira na buku koju fanovi prave o sukobu između bivših partnera, slike Afleka i Garnerove pokazale su drugačiju stvarnost. Bilo je jasno da je bivši par još uvek ima odnos pun poštovanja i srdačnu dinamiku deljenja staratelstva nad svojom decom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs