Od kada prodaju kuću niko ne želi da je kupi: Misle da je "ukleta" i da donosi razvod, a evo kako izgleda

Ben Aflek i Dženifer Lopez su odlučili da prodaju svoju vilu na Beverli Hilsu. Vila u svakom smislu izgleda predivno, no, problem je što ne mogu naći kupca već duže vreme.

Celebrities
Autor:
Od kada prodaju kuću niko ne želi da je kupi: Misle da je "ukleta" i da donosi razvod, a evo kako izgleda
Foto: TheImageDirect.com / The Image Direct / Profimedia

Dženifer Lopez i njen suprug Ben Aflek navodno prodaju svoj bračni dom na Beverli Hilsu u Kaliforniji vredan 60 miliona dolara usred njihovog razvoda koji se nazire.

Više izvora je reklo za "TMZ"u subotu da par koristi agenta za nekretnine Santjaga Aranu iz Agencije za prodaju kuće koju su zajedno kupili prošlog maja.

1 / 9 Foto: nobyline@backgrid / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Prem "Pejdž siksu", par traži 65 miliona dolara za svoju vilu.

Lopez i Aflek će navodno pretrpeti finansijski gubitak od "miliona dolara" prodajom, zbog provizije brokera, inače "novog poreza na super skupe nekretnine, zajedno sa značajnim novcem koji su uložili u poboljšanja“, izveštava "TMZ".

Ranije ove nedelje, objavljeno je da su nove slike vile postavljene na sajt za tržište nekretnina Zilou, kako tvrdi "Pejdž siks".

Ben Aflek
foto: LESE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Lopez (54) i Aflek (51) kupili su kuću u gotovini za 60,85 miliona dolara u maju 2023. - 10 meseci nakon što su se venčali u Las Vegasu.

Novoizgrađena masivna kuća ima 17 spavaćih soba, 30 kupatila i parking za 80 vozila.

Izgleda da kuća potencijalnim kupcima deluje "ukleto", jer je par relativno skoro kupio i živeo svega dve godine, do razmirica koje su nastale u njihovom braku, koje izgleda da će se završiti razvodom.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs