Ono što bivša žena Bena Afleka radi mnogi će gledati sa negodovanjem: Prvo pozove nju, zatim njega, a onda kreće šok

Ben Aflek i Dženifer Lopez izgleda da imaju bračnih problema, a u rešavanju im pomaže Aflekova bivša žena Dženifer Garner.

Ljubav
13:00h
Ono što bivša žena Bena Afleka radi mnogi će gledati sa negodovanjem: Prvo pozove nju, zatim njega, a onda kreće šok
Foto: The Hollywood JR / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Dženifer Garner važi za izvrsnu glumicu, ali nisu uloge te koje su izazvale pažnju javnosti ovih dana, već zapravo to što pruža usluge bračnog savetovanja svom bivšem mužu Benu Afleku i njegovoj sadašnoj supruzi Dženifer Lopez.

Neobično bi moglo biti potcenjivanje, jer postoji nekoliko prošlih parova u dovoljno dobrim odnosima da bi mogli čak i da razgovaraju o tome. Mnogi su izneli ovo kao čudnu pojavu, gotovo nezamislivom, ali događa se.

Ono što na prvi pogled zvuči kao noćna mora, može zapravo biti scenario iz snova za neke, kao što je slučaj izgleda as Aflekom i njegovom bivšom ženom Dženifer Garner.

Ben Aflek, Dženifer Garner
foto: Profimedia

Garner i Aflek su se rastali 2018. nakon 13 godina braka. Ben i Džej Lo su se venčali 2022. godine, nakon što su se ponovo ujedinili 20 godina posle prve veridbe. Sada mladenci očigledno već imaju problema, a priča se da se Ben odselio iz njihove kuće.

Tokom vikenda, Garnerova je uslikana kako dolazi kod Afleka kako bi razgovarala o problemima kojih ima u braku, nakon što je prethodno obavila sesiju sa Dženifer Lopez.

Ben Aflek
foto: CPR/D.SANCHEZ / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Izvor je za britanski "Miror" otkrio: "Džej Lo se poverava Dežnifer Gargner jer zna da je ona jedna od retkih ljudi na svetu koja bi razumela kroz šta prolazi. I sama je prošla kroz to sa istim muškarcem i iako su okolnosti bile sasvim drugačije, to je ipak isti muškarac i oboje su se bavile nekim istim pitanjima. Džen je otišla u njegovu kuću da razgovara sa njim o ovome i da pokuša da zadrži njih dvoje zajedno."

Dženifer Garner ima troje dece sa Benom, tako da nije da ona nema iskustva u ovoj igrici. Ona takođe ima dugogodišnjeg dečka, a možda njena terapija za parove ne bi bila baš uspešna da je sama. Ali čini se da, za sada, ovaj nekonvencionalni aranžman pomaže.

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs