Dok je oplakivala mrtvog verenika realnost je udarila ko maljem u glavu: Javila se ljubavnica i otkrila šokantnu istinu

Ovoj amerikanki je verenik umro na dan venčanja, a bivši dečko poginio na njen rođendan, ali ono što je saznala posle svega ju je uništilo

Ljubav
Dok je oplakivala mrtvog verenika realnost je udarila ko maljem u glavu: Javila se ljubavnica i otkrila šokantnu istinu
Foto: Printscreen

Kejtlin Palmieri 35-godišnja Njujorčanka dočekala je ono što bi trebao d bude njen najsrećniji dan, dan svog venčanja pralizovana od tuge. Naime, njen verenik je doživeo smrtonosni srčani udar u 33. godini, samo nekoliko sati pre same ceremonije venčanja.

Nakon prvobitnog šoka, pala je u očaj, ali lošim vestima tu nije bio kraj. Saznanje da je njen voljeni Erik vodio dvostruki život je slomilo na komade. Nesrećna devojka otkrila je da ju je njen pokojni izabranik varao svo vreme tokom njihove veridbe.

Kejtlin Palmieri
foto: Printscreen

Ovo otkriće je stiglo sasvim slučajno i nenadano kada je 20. novembra 2023., na dan kada bi pokojnik proslavio svoj 37. rođendan, saznala je da je imao ljubavnicu na američkoj Zapadnoj obali i to više od godinu dana pre smrti.

Erikova izdaja postala je očigledna kad je na Instagramu pronašla neobičnu poruku posvećenu njenom preminulom vereniku. Nije mnogo razmišljala o slučajnosti, barem ne u početku. Prvo se nije zabrinula što se ona i ta druga žena prisećaju dva različita mrtva muškarca po imenu Erik, koji su slučajno imali isti rođendan.

Ipak nešto joj nije dalo mira pa ju je nazvala i bila je iznenađena istinom.

Tada je ljubavnica pokazala tužnoj devojci poruke koje su njih dvoje razmenjivali. Veza je počela 7 meseci pre nego je što je Erik zaprosio Kejtlin.

"Poslednje su bile odvratne, seksualne poruke i to joj je poslao 7 dana pre našeg venčanja", izjavila je.

"Osećala sam se kao da sam emocionalno zarobljena i nisam mogla nigde da pobegnem. Bila sam frustrirana i ljuta na njega, a on je otišao", rekla je razočarana Kejtlin.

"Očajnički sam želela da mi neko kaže da to nije istina, ali u srcu sam znala da jest. I htela sam da puknem od besa", prisetila se.

Palmieri je počela da se viđa s Erikom nakon što je njen bivši dečko Majk 2015. godine doživeo tragičnu smrt.

Kejtlin Palmieri
foto: Printscreen

Sve do tog trenutka Palmieri je verovala da je Erik poslat s neba da joj bude druga prilika za ljubav. Naime, njen dečko Majk 2015. godine poginuo je na neobičan način - okliznuo se tokom proslave njenog 30. rođendana, doživeo tešku povredu glave i pao u nesvest. Umro je šest dana kasnije.

Kejtlin je na početku veze s Erikom ispričala svoju tužnu priču i on joj je bio 'rame za plakanje'.

Ali, na kraju je završila duboko razočarana.

"Plakala sam prvih nekoliko dana nakon što sam saznala za njegovo patološko, narcisoidno ponašanje", izjavila je.

Nakon Erikove smrti, bila je prisiljena da napusti njihov zajednički stan i preselila se kuću na Long Ajlendu. Tamo su joj podršku dali njeni roditelji, kako bi se lakše nosila s velikom depresijom, anksioznošću i posttraumatskim stresnim poremećajem koji je proživela.

Stil / Blic žena

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs