"Ovo je neverovatno tužno": Brat princeze Dajane progovorio, pa sve šokirao svojom odlukom nakon 13 godina

Čarls Spenser, brat pokojne princeze Dajane, otvorio je dušu i sve priznao javnosti

Celebrities
"Ovo je neverovatno tužno": Brat princeze Dajane progovorio, pa sve šokirao svojom odlukom nakon 13 godina
Foto: Reuters / Pool

'Ovo je neverovatno tužno. Želim se posvetiti svojoj deci i unucima, želim Karen svu sreću u budućnosti', otkrio je Čarls Spenser (60) za Daily Mail Saturday i tako objavio da se razvodi od Karen Gordon. Brat pokojne princeze Dajane upoznao je svoju sada već bivšu suprugu na sastanku naslijepo u restoranu u Los Angelesu 2010., a venčali se godinu dana kasnije. Ipak, čini se kako je ljubavi došao kraj nakon dugih 13 godina.

Ovaj par ima 12-godišnju ćerku Šarlot Dajanu, kojoj je otac ime dao po svojoj starijoj sestri. Osim nje, ima još četvoro dece - iz prvog braka s Viktorijom Lokvud ima dvoje dece, a iz drugog braka s Karolinom Freud još dvoje.

Čarls Spenser
foto: Profimedia

Strani mediji navode kako je njihova veza pukla dok je Spencer pisao svoje memoare u kojima je otkrio da je izgubio nevinost s prostitutkom kada je imao 12 godina. Rekao je i kako je u školi trpeo seksualno i fizičko zlostavljanje i to od medicinske sestre. Ljubila ga je i dodirivala.

'Ono što mi je učinila je ostavilo dubok i neizbrisiv trag, probudila je u meni želje za koje nije bilo mesta kod tako mladog dečaka. Ova žena imala je totalnu kontrolu nad hipnotizovanim dečakom, bili smo gladni ženske topline i očajnički smo tražili njenu ljubav', napisao je.

Pet godina je pisao memoare 'A Very Private School' i to je toliko jako uticalo na njega da je prošle godine potražio pomoć zbog svoje traume. U martu je za People otkrio kako mu je Karen bila podrška tokom celog puta isceljenja dok se prisećao traumatičnih detalja iz svog detinjstva.

'Mislim da je za nju bio veliki izazov imati muža koji je prolazio kroz četiri i po godine najdublje terapije. I podržala je ideju da to učinim. Mislim da se oduvek nadala da ću izaći srećniji i zdraviji i čini se da je to tako. Dakle, zahvalan sam što je bila uz mene dok sam prolazio kroz ovo, što sada shvatam da je bio bitan proces', zaključio je.

Stil / story.hr

Bonus video:

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs