Ljubavna priča

Selin Dion (51) priznaje: Nikad u životu nisam poljubila drugog čoveka! (VIDEO)

Neverovatna ljubavna priča Selin Dion

Vip priča
19:34h Autor:
Selin Dion (51) priznaje: Nikad u životu nisam poljubila drugog čoveka! (VIDEO)
Foto: Printscreen/ Facebook/ Yes I Do

"Nikad u životu nisam poljubila drugog čovek," počinje svoje prisećanje na ljubav Selin Dion (51).

Selin Dion je imala samo 12 godina kada je upoznala Renea Anželila. On je tada imao 38 godina i postao je ljubav njenog života!

Koliko je Rene bio siguran u Selinin talenat, svedoči i činjenica da je podigao hipoteku na kuću kako bi finansirao prvi album sada svetski popularne pevačice.

Kada je prvi put čuo kako Selin peva, Rene je bio siguran: Ona će biti pravi hit!

"Osećala sam se samouvereno, jer taj čovek me nije tretirao u smislu: "o zdravo bundevice," ili "slatkišu", "malena bebo," priseća se pevačica.

Zahvaljujući Reneu, Selin je dobila šansu da pokaže svoj talenat i postane velika zvezda u šou biznisu. I ona je počela da se zaljubljuje u njega...Ali vezu su započeli kada je Selin napunila 20 godina.

"Uvek smo bili zajedno. Putovali smo zajedno, provodili dane. Uvek smo se na rastanku pozdravljali sa poljupcem u obraz, a te noći sam se malo zaustavio posle tog pozdrava i ... i to je sve promenilo," svojevremeno je ispričao Rene.

Zbog straha od različitih shvatanja, par je svoju vezu otkrio 5 godina kasnije. Verili su se 1991. godine, a venčali 3 godine kasnije.

Svadba je prenošena uživo na televiziji.

Nakon "Titanika", Selin stiče globalnu popularnost. Ali sreća traje do 1998. godine kada otkrivaju da Rene ima rak grla.

Selin ostavlja sve kako bi bila uz muža. Nakon izlečenja, par dobija troje dece: Rene - Šarl, Edija i Nelsona. Sreća traje do 2013. godine. Rak se vratio.

"Za sve nas je bilo izuzetno teško. Za mene pogotovo jer sam gledala čoveka koga volim kako umire, malo po malo, svaki dan," iskrena je Selin.

Rene umire u januaru 2016. godine.

Selin ostaje bez partnera nakon 21. godinu braka i 30 godina partnerskih odnosa.

"Volim ga. Još uvek sam zaljubljena u njega," priznaje Selin.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs