i dalje je prepela

SRPKINJA JE LEPOTOM OČARALA ČAK I KAVALIJA: Kada je osvojila modni svet i pronašla ljubav desio se STRAVIČAN PREOKRET

Sanja Papić i dalje pleni harizmom, a posle velike tragedije koju je doživela, preselila se i promenila život iz korena.

Vip priča
13:59h Autor:
SRPKINJA JE LEPOTOM OČARALA ČAK I KAVALIJA: Kada je osvojila modni svet i pronašla ljubav desio se STRAVIČAN PREOKRET
Gde je danas Sanja Papić?, Foto: Printscreen Instagram / misssanjapapic

Sanja Papić je jedna od naših najlepših misica, a bila je čak i Kavalijeva muza. Ostvarivala je sjajne rezultate na raznim takmičenjima za lepotu, a pre udaje je uporedno gradila i veoma uspešnu karijeru u svetu modelinga. Krasila je mnoge naslovnice časopise, dok su se dizajneri oko nje doslovo otimali.

Bivša Mis Srbije i Crne Gore poreklom je iz Novog Sada, gde je i rođena 1984. godine. U vojovđanskoj prestonici završila je osnovnu i srednju školu, a potom je u Beogradu doplomirala ekonomiju na Univerzitetu Megatrend.

Njenu neospornu lepotu primetila je Vesna de Vinča, koja joj je ponudila članstvo u svojoj modnoj agenciji, posle čeka Sanja kreće da niže uspeh za uspehom kao meneknka.

O njenom izgledu se pričao u svetu

Na izboru za Mis sveta 2003. godine proglašena je za treću pratilju, a na izboru za Mis Evrope drugu. Na međunarodnom takmičenju lepote u Nigeriji osvojila je prvo mesto. To je privuklo pažnju čuvenog modnog dizajnera Roberta Kavalija, kome je bil anepresušna inspiracija.

1 / 4 Foto: Profimedia

Kao jedna najlepših žena na svetu prisustvovala je brojnim ekskluzivnim događajima poput Filmskog festivala u Kanu, raznih sportskih takmičenja, kulturnih i humanitarnih manifestacija.

Život iz bajke je tragično prekinut

Već na prvi pogled ljubav je planula između misice i čuvenog advokata Miše Ognjanovića, sa kojim ima i ćerku Laru. Posle ubistva supruga 2018. godine, život joj se menja iz korena.

Sanja Papić
foto: Kurir / Dragan Kadić

Posvetila se poslu i ćerki, kojoj je postala i tata i mama, te je vrlo uspešno razvila biznis. Naime, Sanja je 2016. godine postala ekskluzivni direktor prodaje Turističke asocijacije ostrva Maldivi, a nakon gubitka partnera, spakovala je kofere i sa ćerkom otputovala tamo, kako bi je sklonila i obezbedila joj što bezbrižnije odrastanje.

Međutim, gde god bila, sa sobom nosi i ljubav koju je je imala sa Mišom, te neretko deli njihove zajedničke trenutke, prisećajući se lepih momentata, koji su joj i najveća uteha. Već četiri godine živi na prelepom ostrvu sa ćerkom kojoj se potpuno posvetila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs