NOVA MIS AMERIKE JE ISPISALA ISTORIJU: Žene joj zbog toga čestitaju, a njena JEDINSTVENOST nije samo u lepoti

Boni Gabrijel je nova mis Amerike, a iz jednog razloga ušla je u istoriju ovog takmičenja

Zanimljivosti
16:08h Autor:
NOVA MIS AMERIKE JE ISPISALA ISTORIJU: Žene joj zbog toga čestitaju, a njena JEDINSTVENOST nije samo u lepoti
Boni Gabrijel je nova mis Amerike, Foto: Printscreen/instagram/rbonneynola

Izabrana je nova mis SAD-a, a njeno ime je Boni Gabrijel. U takmičenju je predstavljala saveznu državu Teksas, a ujedno je prva Filipinka u poslednjih 60 godina koja je pobedila na prestižnom izboru lepote.

Dakle, upravo će ona predstavljati SAD na predstojećem izboru za Miss Universe koji bi trebao da se održi 14. januara 2023. godine u Nju Orleansu.

"O, moj Bože. Čast mi je. Dobijam poruke na Instagramu i ostalim društvenim mrežama od devojaka s Filipina i žena koja mi govore da su jako uzbuđene i srećne. Zaplakale su od sreće, kao da im otvaram put da krenu za onime što žele, bez obzira na to šta to bilo. Čast mi je", ispričala je Boni nakon takmičenja, a preneo je magazin "People".

Mnogi pišu da je ušla u istoriju jer je, kako je izvestio ABC News, ovo bila prva godina u kojoj je Teksas na izboru za mis SAD-a predstavljala žena azijskog porekla.

Inače, Boni je diplomirala modni dizajn na Univerzitetu u Teksasu. Radi kao dizajneka koja kreira ekološku odeću i naravno, bavi se modelingom. Njeni hobiji uključuju i kupovinu antikviteta, bavljenje jogom i crtanje.

A još fotografija prelepe Boni pogledajte u galeriji u nastavku teskta.

1 / 7 Foto: Printscreen/instagram/rbonneynola
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs