MALO KO ZNA DA SE PIKSI SA SUPRUGOM VENČAO 2 PUTA: Snežana je jednom prilikom otkrila koliko je njihov brak TURBULENTAN

Dragan Stojković Piksi postigao je ogroman uspeh u karijeri i kao fudbaler i kao selektor, a velika podrška u svemu mu je supruga Snežana

Ljubav
14:02h Autor:
MALO KO ZNA DA SE PIKSI SA SUPRUGOM VENČAO 2 PUTA: Snežana je jednom prilikom otkrila koliko je njihov brak TURBULENTAN
Piksi se dva puta venčavao sa suprugom Snežanom, Foto: Kurir/Damir Dervišagić

Reprezentacija Srbije sprema se za put na Svetsko prvenstvo u Kataru, a pored igrača velike zasluge se prepisuju fudbalskom selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, koji je ponovo postao heroj nacije.

Čini se da je njegov privatni život više nego ikad u žiži interesovanja, a on nikada nije krio kako iza svih njegovih uspeha stoji supruga Snežana.

Zajedno sa njim slavila je svaki njegov uspeh, ali možda i važnije od svega, bila je uz njega onda kada niko nije.

Piksiju je oduvek velika podrška bila supruga Snežana
Piksiju je oduvek velika podrška bila supruga Snežana foto: Kurir/Dragan Kadić

Snežana je danas najponosnija supruga na svetu, a kako je jednom prilikom otkrila porazi su nekada umeli da budu veoma teški.

- Posle izgubljene utakmice po tri noći ne spava, a ja ga tešim i ponekad 50 puta slušam istu priču. Nije mi teško, mada nekad ni sama nisam raspoložena, ali to je respekt koji postoji posle tolikih godina - ispričala je Piksijeva supruga jednom prilikom za "Story".

Ono što možda većem delu javnosti nije poznata činjenica, jeste da se ovaj par venčavao dva puta. To ne znači da je do razvoda između njih ikada došlo, već da su pre više od trideset godina stupili u građanski brak, a tek pre jedanaest godina doživeli su i crkvenu ceremoniju.

Piksi i Snežana u braku so dobili troje dece
Piksi i Snežana u braku so dobili troje dece foto: ATA Images / Antonio Ahel

Venčali su se u junu 2011. godine u ruskom pravoslavnom hramu Aleksandar Nevski u Parizu. Ceremoniji popularnog para prisustovalo je pedesetak bliskih prijatelja, a mnogi su samo za ovu priliku stigli iz Beograda.

Iako su već godinama bili u braku ostala im je neispunjena želja da svoju ljubav zavetuju i pred Bogom. Mladina kuma tada je bila Ivana Mišković -Karić, a mladoženjin svedok Dragan Trivan.

Ipak, postojali su trenuci kada su bili na korak do razvoda, ali to nikada nisu činili, već su zajedničkim snagama uspeli da prevaziđu sve poteškoće. Snežana je jednom prilikom otovoreno govorila na ovu temu.

- Svi znaju da je naš brak bio turbulentan. Često se šalim sa drugaricama koje se razvode: "Vi ste se savršeno udale, a ja sam se namučila da dođem do savršenog braka, pa sada uživam". Šalu na stranu, treba se truditi. Drugačije je kada se udajete i ženite sa 30 ili 35, jer ste dotad nešto već prošli, a mi smo imali 22 i 23 godine - rekla je Snežana koja sa Piksijem ima ćerke Anju i Andreu, kao i sina Marka, ali posebno ih je oplemenilo i promenilo to što su postali baka i deka dolaskom unuke Indije Rouz i Sijene.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs