MESIJEVA SUPRUGA U KATARU BLISTALA U HALJINI OD 11.300 DINARA: Važi za najlepšu ženu fudbalera, a krasi je skromnost

Supruga Lajonela Mesija važi za najlepšu ženu fudbalera, a ponovo je pobrala sve simpatije u Kataru

Moda
21:00h Autor:
MESIJEVA SUPRUGA U KATARU BLISTALA U HALJINI OD 11.300 DINARA: Važi za najlepšu ženu fudbalera, a krasi je skromnost
Mesijeva žena u haljini od 11000 dinara, Foto: Pau BARRENA / AFP / Profimedia

Antonelu Rokuco, suprugu slavnog Lionela Mesija, opravdano smatraju jednom od najlepših žena fudbalera, a sinoć je doputovala u Katar kako bi bodrila supruga sa tribina.

Antolena se pohvalila na Instagramu kako uživa u društvu najbolje prijateljice Sofije Balbi, supruge urugvajskog reprezentativca Luisa Suareza.

Antonela se opredelila za haljinu poznatog kalifornijskog modnog brenda Ispace. Haljina je narandžaste boje, na bretele, a posebno je upadljiv isečeni deo na stomaku. Njena cena iznosi 99 dolara, odnosno 11.300 dinara. Antonelu su ponovo pohvalili na društvenim mrežama, ističući da je uvek prirodna i nasmejana.

Naime, Antonela se može pohvaliti manekenskom linijom i nakon troje dece.

Antonela je Mesija upoznala kada su imali samo pet godina, jer je lepotica sestrična njegovog prijatelja iz detinjstva, fudbalera Lukasa Skaglije. Ipak, par se venčao na luksuznoj ceremoniji tek 2017. godine nakon više od deset godina veze.

Antonela i Mesi imaju trojicu sinova
Antonela i Mesi imaju trojicu sinova foto: Profimedia

Danas imaju trojicu sinova, a i sama Antonela skupila je gotovo 13 miliona obožavatelja na Instagramu. Ipak, za par se vezao jedan mali “skandal” kada je Mesi bio u Barseloni i kada se Antonela zagledala u drugog, ali brzo je raskinula s njim sve veze te obnovila onu s fudbalerom kada se vratio u rodnu zemlju, a njihov je odnos od tada s godinama samo sve jači.

Još Antonelinih slika pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 8 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs