DANAS VODI DRUGAČIJI ŽIVOT

GLUMAC JOJ SLOMIO SRCE, A LEČIO GA ČUVENI MINISTAR: Prva žena Vojina Ćetkovića je posle razvoda našla utehu u OVOM DASI

Bivša žena Vojina Ćetkovića i dalje je prava lepotica, te su za nju godine samo broj. I dalje živi u Fransuckoj i uživa u ljubavi sa jednim gospodinom.

Celebrities
17:47h Autor:
GLUMAC JOJ SLOMIO SRCE, A LEČIO GA ČUVENI MINISTAR: Prva žena Vojina Ćetkovića je posle razvoda našla utehu u OVOM DASI
Kako sada izgleda i šta radi bivša žena Vojina Ćetkovića?, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Bivša žena jednog od naših najomiljenijih glumaca Vojina Ćetkovića bila je nekada vrlo popularna voditeljka Trećeg kanala Nataša Milovanović. Iako se trudila da i u vreme kada su je svi prepoznavali na ulici sačuva svoj privatni život daleko od očiju javnosti, kao bomba odjeknula je vest u svim medijima o njihovom venčanju 2001. godine.

Ispostavila se da je njihova ljubav kratkog daha, te su se posle samo par godina stavili tačku na brak. Nataša se ubrzo odselila u Pariz, gde je dosta radila na svom obrazovanju i otpočela neki potpuno drugačiji život. Veoma retko se oglašava za medije, a u jednom od poslednjih koji je dala 2007. godine rekla je nekoliko reči o svom privatnom životu.

- Vrlo sam zaljubljena i u stabilnoj vezi. Ljubav je za mene uvek ispred posla. Kvalitetna veza sa nekim ko nije iz javnog života, i ko, čak, nije dugo ovde ni živeo, a stariji je od mene koju godinu, jeste, moram priznati, pravo osveženje za mene - rekla je tada Nataša.

Sa druge strane, Vojin godinama uživa u skladnom braku sa glumicom Slobodom Mićalović, a kruna njihove ljubavi su upravo dve ćerke bliznakinje.

Posle kraha ljubavi sa Vojinom utehu je pronašla u vezi sa političarem

Dosta se pisalo o Nataši kada je stavila tačku na brak sa tada najperspektivnijim mladim glumce za kojim su sve žene ludele. Navodno, kratko bila u vezi sa Goranom Pitićem, nekadašnjim ministrom u Vladi Zorana Đinđića, inače doktorom ekonomskih nauke, koji se može pohvaliti veoma zanimljivom i neobičnom životnom pričom.

Goran je rođen 1961. godine u Velesu, gde je njegov otac dobio posao, a odrastao u Zadru. Tamo je napravio i prve košarkaške korake, a po dolasku u Beograd zainteresovao se za pevanje.

I njegova karijera u muzici je krenula uzlaznom putanjom. Sa grupom „Dukat“ nastupao je u Skadarliji kao postdiplomac, da bi kasnije postao član prve postave grupe „Legende“, koja se tada zvala „Čarolije“.

- Nezaboravan nastup imao sam 1985. u Nici, u operi „Akropolis“ gde sam pevao u horu opere „Samson i Dalila“, koji je pratio Plasida Dominga. Pevao sam i prvi tenor u operi „Erodijada” u Oranžu, pred deset hiljada ljudi. Sve mi se to dopalo pa sam krenuo i na časove solo pevanja. Godinu dana pevao sam i u Pozorištu na Terazijama. Bilo me je i na „Mesamu 87“, bio sam prateći vokal Radisavu Rodiću Rokiju koji je osvojio prvo mesto - ispričao je jednom prilikom.

Istakao je i da je imao fatane momačke ljubavi.

U mom životu bilo je fatalnih momačkih ljubavi, bolnih, čudesnih, razarajućih, što neko za mene nikad ne bi rekao, jer me gledaju kao racionalnu osobu. Emocije su čudo. Nekad se čini da se ceo svet ruši kad gubimo ljubav, a onda shvatimo da život ipak ide dalje. Mislim da je ponekad dobro ne kontrolisati emocije, pustiti ih da izađu, da traju, jer je to – zdravo - zaključio je Goran Pitić.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs