PRELEPE!

SLOBODA MIĆALOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA ĆERKAMA: Nasledile su lepotu od majke, a ovo je pravi razlog zašto ih je KRILA

Mila i Vera su kopija njihove prelepe mame

Porodica
23:12h Autor:
SLOBODA MIĆALOVIĆ PRVI PUT U JAVNOSTI SA ĆERKAMA: Nasledile su lepotu od majke, a ovo je pravi razlog zašto ih je KRILA
Kako izgledaju ćerke Slobode Mićalović?, Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Večeras je prikazan film posvećen čudima u manastiru "Tumane", u kojem jednu od glavnih uloga tumači i glumica Sloboda Mićalović. Na premijeru je, iznenadivši mnoge, došla u društvu svojih ćerki - Mile i Vere. Ove tri dame su pokupile svu pažnju i oduševila prisutne kako svojom pojavom, tako i divnom energijom i harizmom kojom zrače.

Sloboda Mićalović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Za ovu priliku Sloboda je odabrala klasično crno odelo, koje joj je fenomenlano pristajalo. Minimalo je bila našminkana, a najlepši aksesoar na njoj je bio široki osmeh. Sa druge strane, i sestre bliznakinje su uklopile svoje autfite sa mamom, od koje su nasledile prirodnu lepotu.

Sloboda Mićalović
foto: Kurir / Damir Dervišagić

Sloboda je nedavno otkrila i najveće roditeljske strahove.

- Mislim da tu ne može da bude univerzalnog odgovora ili neka određan tema. Svaki dan me nešto brine. Sve ono što sam ja zamerala svojim roditeljima, pa čak i danas kad me pozove i pita: Jesi li jela, što ne odmaraš više, ta neizvesnost, svaki roditelj želi da zaštititi dete, ali onda si razapet između toga da ne možeš ih štitiš, da moraš da ih pripremiš da odlete iz tog gnezda. Mislim da će to biti najteži momenat. A one se već spremaju, malo bi volele da budu same sa prijateljima - kaže glumica.

1 / 6 Foto: Kurir / Damir Dervišagić

Takođe, osvrnula se na to zašto je ćerke dugo skrivala od očiju javnosti.

- To je Vojinova ideja da ih sklonimo od javnosti. Ali ne zato da ih ne bi drugi ljudi videli. Nismo hteli da im nameću da moraju da nose i naš život. Nismo hteli prerano da ulaze u taj svet. Male su i ništa im ne znači. Jako mi je žao što nemamo neke profesionalne slike kad su bile male, ali mislim da je sad trenutak, sad su svesne. Kad sam posle Vaskrsa objavila fotografiju s njima, to je haos bio, trenutak porodične radosti i sreće. To je mač sa dve oštrice - zaključila je Sloboda.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs