ZAVELA 15 GODINA MLAĐEG I RODILA MU DETE U 6. DECENIJI: Rekli su joj brutalno "Umrećeš pre nego što devojčica poraste"

Glumica Brigit Nilson koja je rodila dete u 6. deceniji uživa sa mlađim mužem i ne haje za negativne komentare.

Celebrities
21:23h Autor:
ZAVELA 15 GODINA MLAĐEG I RODILA MU DETE U 6. DECENIJI: Rekli su joj brutalno "Umrećeš pre nego što devojčica poraste"
Glumica koja je rodila dete u 6. deceniji uživa sa mlađim mužem, Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Danskoj glumici Brigit Nilson često su prognozirali krah braka sa 15 godina mlađim suprugom, međutim njih dvoje stalno demantuju glasine svojim pojavljivanjem u javnosti.

Dok su leto provodili uživajući na plaži, hladne dane provode u dugim šetnjama. Naime, par je snimljen u dnevoj šenji sa ćerkicom Fridom koju je glumica rodila u 55. godini nakon čega je stavljena na stub srama.

Mnogi su je prozivali što je u 6. deceniji rodila, govoreći joj da će svom detu izgledati kao baba. Međutim, glumicu negativni komentari nisu pogodili budući da se duže vreme borila za potmstvo.

Brigit Nilsen
Brigit Nilsenfoto: @CelebCandidly / MEGA / The Mega Agency / Profimedia

"Ovo je jedna veoma skupa igra u kojoj možda dobijete, možda ne. Mnogo lekova, hormona, mnogo patanje da bi vas neko na kraju nazvao i rekao - žao nam je, niste trudni. Lekari su mi dali tek 3 do 4 odsto šanse da ostanem trudna. Nisam imala puno jajnih ćelija, ali bilo ih je dovoljno. Nisam mislila da ću se nakon 42. godine odlučiti na trudnoću. Bilo je tu puno razočaranja. Iako ste realistični, jer znate koliko imate godina i da su šanse protiv vas, ipak ne odustajte", rekla je tada Brigit Nilson.

1 / 5 Foto: Profimedia

"95 posto ljudi će vam čestitati na detetu i rođendanu. Biće srećni jer ste i vi srećni, ali uvek ima onih koji će napisati: 'Kako se usuđuješ, ti si baba. Umrećeš pre nego što dete poraste", osvrnula se glumica jednom prilikom na negativne komentare.

Brigit je uvek otvoreno govorilao škakljivim temama, a jednom prilikom je priznala da je zbog mlađeg muža odlazila na estetske operacije kako bi bila bliža njegovim godinama.

Inače, Brigit je osamdesetih bila simbol lepote - visoka, vitka, sa oblinama, uskog struka, mnogi su joj predviđali blistavu karijeru, ali izgleda da su je u poslednje vreme režiseri zaboravili.

U "Crvenoj Sonji" je igrala rame uz rame sa Arnoldom Švarcenegerom. A nedavno je otkrila da je upravo sa njim imala kratku aferu tokom snimanja filma. Zgodni bodibilder prevario sa Brigit Mariju Šrajver , koju je kasnije oženio.

"Osećala sam se kao da sam mu jedina. Onda sam shvatila da je sa Marijom i osetila sam se prevareno! Možda se ne bih upuštala u to da mi je na početku rekao: "Oženiću se Marijom, to je veoma ozbiljno" - rekla je glumica jednom prilikom.

Otvoreno je govorila i o aferama, te je medijima priznala da je bila i sa Šonom Penom na kratko u Kanu početkom devedesetih. Zatim se 1990. udala za Sebastijana Kouplenda. I to je trajalo dve godine, a onda je u njen život ušao Raul Majer, sa kojim je ostala duže - čak dvanaest godina!

Od 2007. godine u braku je sa sa 15 godina mlađim mužem Matijom Desijem, sa kojim je dobila svoje peto dete, a njihova ljubav i danas traje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs