OCA MU UBILI, A SESTRU BRUTALNO SILOVALI PA IZBOLI NA SMRT: Pomislio je da je PROKLETSTVU kraj, a onda mu POMRLA I BRAĆA

Životna priča čuvenog glumca Kelsija Gramera puna je tragedija i negativnih trenutaka koji kidaju dušu.

Vip priča
22:11h Autor:
OCA MU UBILI, A SESTRU BRUTALNO SILOVALI PA IZBOLI NA SMRT: Pomislio je da je PROKLETSTVU kraj, a onda mu POMRLA I BRAĆA
Životna priča Kelsija Gramera, Foto: NFphoto.com / INSTAR Images / Profimedia

Kelsi Gramer bio je jedna od najvećih glumačkih zvezda 80-ih, kada se proslavio ulogom u seriji "Kafić uzdravlje". Zasmejavao nas je decenijama, a njegova životna priča krija jezive tragedije.

Još kada je imao samo dve godine, roditelji su mu se razveli, a on i sestra živeli su sa ocem koji ih je odgajao devet godina nakon čega ga je zadesila smrt.

Kelsi Gramer
Kelsi Gramerfoto: Profimedia

Glumčev otac Frenk Gramer bio je vlasnik restorana "Greer's Place". U aprilu 1968. godine, muškarac po imenu Artur B. Najls zapalio je Frenkov auto ispred kuće u kojoj je Frank živeo sa svojom novom porodicom, suprugom Elizabet i njihovo četvoro dece, Beti, Džonom, Bilijem i Stivenom, piše 24 sata.hr.

Fren je izašao iz kuće kako bi video šta se dešava, a onda mu je Najs prišao i overio ga sa dva metka. Tokom suđenja, Elizabet je rekla da je izašla napolje iz kuće i pomerila Frenkovo telo ispred Najlsovog automobila, jer je on još nameravao i da ga pregazi. Kelsi je tada imao 13 godina.

Kelsi Gramer
Kelsi Gramerfoto: Profimedia

Tragedijama nema kraja

Nakon očeve smrti, tragedije nisu prestajale da se nižu. Glumac je doživeo bolnu sudbinu kada su njegovu mlađu sestru sa 19 godina silovali, a potom i ubili. Naime, silovala su je četiri muškarca, a ubio ju je Fredi Li Glen koji je učestvovao u nizu ubistava u julu 1975. godine.

Kelsi Gramer
Kelsi Gramerfoto: OHPIX / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Nakon svoje smene, Karen Gramer sedela je ispred restorana Red Lobster u Kolorado Springsu u kojem je radila kao konobarica. Fredi, Korbet i još dva muškarca odlučili su te noći da opljačkaju restoran. U restoranu nisu našli ni pare, zato im je pažnju privukla Karen koja je čekala dečka da je poveze kući.

Zgrabili su je i strpali u auto i odvezli do stana jednog od muškaraca. Fredi, Korbet i druga dvojica su je naizmenično silovali četiri sata. Nakon toga, preko glave su joj stavili tkaninu i rekli su joj da će je odvesti kući. Ostavili su je na jednom parkingu, a iz automobila je odjednom izašao i Glen, koji je bio na LSD-u. Izvadio je nož i ubo je u leđa, a zatim i u ruku i u vrat.

Pre nego što je umrla, Karen je pokušala da pozvoni na vrata obližnje kuće ali nije uspela, a tamo ju je policija i pronašla. Kelsi, koji je tada pohađao prestižnu školu Džulijard u Njujorku, sledeće nedelje se vratio u Kolorado, identifikovao telo svoje mlađe sestre i nesrećnu vest javio njihovoj majci. Odmah je odustao od fakulteta, pa je sledećih nekoliko dana spavao u parku gde je, priznao je kasnije, razmišljao o samoubistvu.

Iako nije bio ni u istom gradu kada je njegova sestra ubijena, celog svog života Kelsi živi s krivicom.

"Bio sam njen stariji brat. Trebalo je da je zaštitim, ali nisam mogao. To me je gotovo uništilo. Znam da ta krivica nije racionalna, ali to je vrlo teško objasniti", rekao je glumac u intervjuu za Vanity Fair.

Kao da sve to nije bilo dovoljno, prvog juna 1980. godine, Kelsijeva polubraća Stiven i Bili umrli su u bizarnom incidentu. Bilija je napao morski pas, a Stiven je pokušavao da ga spase, pri čemu je poginuo. Bilijevo telo nikada nije pronađeno, a Stivena su mrtvog našli na obali.

Osim toga, Kelsijev dobar prijatelj i producent serije "Frejžer" ("Fraiser"), Dejvid Ejdžel umro je 11. septembra jer se nalazio u avionu koji se prvi poletio u Svetski trgovački centar. S Dejvidom u avionu bila je i njegova supruga Lin.

Ljubavni život

Glumac iza sebe ima turbulentan ljubavni život, a razvodio se čak tri puta, dok je od 2011. godine u četvrtom braku s filmskom producentkinjom Kejt Volš. Sa svojim suprugama je dobio sedmero dece.

Zanimljivo je i da je Kelsi oženio svoju ljubavnicu i to samo dve nedelje nakon razvoda. Naime, njegova supruga je tada izjavila da je glumac vara sa 25 godina mlađom stjuardesom, nakon čega je njihova afera i ugledala svetlost dana.

Kelsi Gramer i Tami Aleksander
Kelsi Gramer i Tami Aleksanderfoto: Profimedia

"Kako bi bila sigurna da je nikada neću ostaviti, uverila me da sam bezvredan, ružan, netalentovan i da nisam vredan ljubavi. Pljuvala je na mene, šamarala me, udarala me i tukla, razbijala čaše na mojoj glavi, pocepala je fotografije ljudi koje voli i pretila je da će ubiti mene i sebe", napisao je Gramer u svojoj autobiografiji.

Kelsi Gramer i Kejt Volš
Kelsi Gramer i Kejt Volšfoto: Profimedia

Glumac je svoju agresivnu suprugu isterao iz zajedničkog stana kada je ona bila u trećem mesecu trudnoće, a ona je ubrzo spontano pobacila njihovo dete i pokušala da se ubije. Pri kraju braka s Li-En, Kelsi je započeo vezu sa šminkerkom Bari Bakner, koja mu je rodila drugu ćerku, Kandans Grir.

Nakon toga, upustio se u niz kratkih veza, uključujući i onu s Plejbojevim modelom Tami Aleksander, koja je nakon njihove veze medijima pričala detalje o njihovom seksualnom životu. S njom je prekinuo nakon što su krenule glasine da ju je varao s tinejdžerkom koja mu je čuvala ćerku. Par je tokom veze objavio veridbu, pojavivši se zajedno na naslovnici časopisa People.

Kelsi Gramer
foto: nkm / Mavrixphoto / Profimedia

Glumac se takođe duže vreme borio sa alkoholizmom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs