NAJBOGATIJA SRPKINJA UDALA SE ZA 20 GODINA STARIJEG MILIONERA: Živi luksuzno i ništa teže od kašike ne mora da podigne

Najbogatija Srpkinja udala se za 20 godina starijeg milionera, a nekada je harala domaćom javnom scenom.

Vip priča
21:01h Autor:
NAJBOGATIJA SRPKINJA UDALA SE ZA 20 GODINA STARIJEG MILIONERA: Živi luksuzno i ništa teže od kašike ne mora da podigne
Kako se najbogatija Srpkinja udala za 20 godina starijeg milionera, Foto: Instagram / Armedelamour

Ivana Berendika bila je članica grupe "Models", 90-ih godina je bila veoma popularna u Srbiji. A onda je 2005. godine upoznala milionera i osnivača "Gugla" Tomasa Jermoluka, koji je od nje stariji 20 godina.

Zbog njega je spakovala kofere i zauvek napustila Srbiju. Pevačku karijeru je ostavila iza sebe i danas se bavi dizajniranjem nakita. Sa suprugom i decom živi u luksuznoj vili u Majamiju.

"Nisam bila od onih devojčica koje su maštale o princu na belom konju. Čini mi se da sam uvek bila racionalnija od drugih, pa mi se dogodilo da dobijem ono o čemu nisam ni razmišljala. Tomas je u svemu na neki način nadmoćniji od mene, što mom balkanskom mentalitetu veoma prija. Imala sam nešto više sreće nego drugi. Pored mene je muškarac slobodnog duha, avanturista koji vapi za izazovima", rekla je jednom prilikom Ivana i dodala:

"Tomas obožava egzotična putovanja i ekstremne sportove. Otvoren je i voli sve da proba, a to nas je i spojilo. Oboje smo radoznali, želimo da otkrivamo nove zemlje i kulture. Upoznala sam ga kada sam imala dvadeset pet i već tada prošla sam mnogo više od svojih vršnjakinja. On je bio sve ono što mi je u tom trenutku trebalo. Upravo njegove godine, znanje, mudrost i harizma učinili su da se istinski zaljubim."

Iako je rođena u Beogradu, Ivana danas živi u luksuznoj vili u Majamiju, sa svojom porodicom. Nakon napuštanja grupe "Models", Ivana Berendika je upisala i završila studije na prestižnom dizajnerskom univerzitetu. Zahvaljujući tome, danas dizajnira nakit za najuticajnije dame iz javnog života poput Megan Markl, Rijane, Kajli Džener, Niki Minaž, Mirande Ker, Ališe Kiz i mnogih drugih.

Osim toga, nakit Ivane Berendike objavljivali su mnogi poznati modni magazini, a ni domaće zvezde nisu odolele njenom dizajnu. Tako je Ivana sarađivala i sa Jelenom Karleušom, Anom Ivanović i Marijom Kilibardom.

1 / 6 Foto: Instagram / Armedelamour

Inače, davne 1995. godine Ivana Berendika bila je Druga pratilja na izboru za "Miss Jugoslavije".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs