KAKO IZGLEDAJU KUĆE NAJBOGATIJIH SRPKINJA U INOSTRANSTVU? Domovi od kojih zastaje dah, a LUKSUZ pršti na sve strane

Zavirite u luksuzne domove najbogatijih Srpkinja.

Enterijer
20:03h Autor:
KAKO IZGLEDAJU KUĆE NAJBOGATIJIH SRPKINJA U INOSTRANSTVU? Domovi od kojih zastaje dah, a LUKSUZ pršti na sve strane
Kako izgledaju kuće najbogatijih Srpkinja?, Foto: Printscreen/instagram

Mnogi smatraju da su najbogatije Srpkinje udale isključivo zbog interesa i novca, međutim neke su i te kako uspešne u svojim profesijama bile i pre venčanja sa bogatašem!

Kako su neke od najbogatijih žena sa naših prostora uredile svoj domove pogledajte u nastavku teksta.

Emina Jahović

Pevačica Emina Jahović živela je s bivšim suprugom Mustafom Sandalom u velelepnoj vili na Bosforu. Nakon razvoda sa sinovima se preselila u drugu kuću u blizini koju je uredila prema najvećim trendovima u dizajnu enterijera.

Nedaleko od kuće u kojoj je živela sa Sandalom, Emina ima nov dom u kom boravi sa sinovima Jamanom i Javuzom.

Emina poseduje prelep stan na Bosforu
Emina poseduje prelep stan na Bosforu foto: Printscreen/instagram

Ona je dugo i detaljno planirala i smišljala kako će nova kuća izgledati, a onda se konačnim rezultatom pohvalila i na društvenim mrežama.

S notama minimalizma u novom Eminom stanu preovlađaju neutralne boje – bež, siva, krem, svetloroze, kao i crni i zlatni detalji, te sve odiše prefinjenošću i luksuzom. Posebnu draž svemu daje i terasa sa koje puca pogled na Bosfor.

1 / 6 Foto: Instagram / Yaemina

Jelena Bin Drai

Prva pomisao na nekadašnju mis Jugoslavije je život kao u bajci.Jelena Bin Drai jeste okružena glamurom i živi san mnogih žena. Ova bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, na čelu nekoliko kompanija.

Jelena Bin Drai
Jelena Bin Drai foto: Printscreen Instagram/ jelenabindrai

Rođena 16. maja 1979. godine u mestu Žabalj pored Novog Sada, Jelena je studirala arhitekturu, ali je nije privela kraju. Ima završene magistarske studije ekonomije. A ta njena crta za arhitekturu vidi se i po tome kako je opremila svoj dom.

On odiše luksuzom i elegancijom. U njemu preovlađuju svetle boje, bela, bež, ali i sivi nameštaj, poput udobne sofe.

1 / 7 Foto: Printscreen Instagram/ jelenabindrai

Poseban deo su grandiozne stepenice sa vrlo zanimljivom ogradom, na kojoj inače i njen krzneni ljubimac voli da odmara.

Godine 2003. godine Jelena je upoznala arapskog biznismena Saida Bin Draia čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara.

Ivana Berendika

Ivana Berendika bila je jako popularna manekenka u našoj zemlji devedesetih godina i jedna od pevačica grupe Models. Danas je ona među najbogatijim ženama sa ovih prostora. Živi u Americi sa suprugom milijaderom Tomasom Jermolukom i dvoje dece.

Rođena 5. aprila 1978. u Beogradu, ova lepotica se devedesetih kod nas proslavila drugim mestom na izboru za Miss Jugoslavije, a potom i kao članica grupe Models.

Ipak, još veću pažnju privukla je potom kada se udala za 20 godina starijeg Tomasa Jermoluka, osnivača Gugla, s kojim živi na relaciji Njujork-Majami.

Ivana i njen suprug imaju raskošnu vilu u Majamiju, ali i stan u Njujorku.

„Kuća koju smo sagradili je van svih stereotipa, vrlo je mala i krajnje jednostavna. Vodili smo se željom da imamo svoju kolibicu na pesku, koju ćemo uvek rado ustupiti prijateljima koji imaju ljubimce ili malu decu, a da niko od nas zbog toga ne trpi stres. Podovi su urađeni tako da ih je lako očistiti, a gotovo svi zidovi, pa i oni koji odvajaju kupatila su u staklu“, otkrila je Ivana za „Hello!“ dodavši da se iz njihovog doma vidi najlepši zalazak sunca na svetu.

Anika Božić

Anika Božić je iz Sremske Mitrovice, a udata je za Jusufa Al-Saraja . Ova naša bivša manekenka koja je radila i kao novinarka za oko javnosti zapala je upravo udajom za milionera.

Ona je tako dobila nadimak ‘arapska princeza’ kojim je i dan-danas oslovljavaju u medijima, mada njen muž zapravo nije arapski princ. Ona živi na relaciji Kairo – Pariz. Njen stan u Parizu nalazi se u centru grada, a kuća u Egiptu nalazi se na samoj plaži.

Tamnije nijase drveta su u njenoj spavaćoj sobi, dok je dnevni boravak miks svetlih nijansi i orijentalnih tonova – pravi spoj koji odiše udobnošću.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs