NAŠ FOLKER POSEDUJE KUĆU VREDNU POLA MILIONA: Puna je zlatnog nameštaja i skupocenih slika, ali OVO morate da vidite

Dugogodišnja karijera poznatog folk pevača obeležena je mnogobrojnim hitovima ali zahvalnost za sve kako kaže duguje svojoj ženi.

Enterijer
Autor:
NAŠ FOLKER POSEDUJE KUĆU VREDNU POLA MILIONA: Puna je zlatnog nameštaja i skupocenih slika, ali OVO morate da vidite
Kuća Ljube Aličića, Foto: Printscreen/youtube/Premijera

Srpski folk pevač Ljuba Aličić rođen je 2. novembra 1955. godine u Šapcu. Njegovu pedesetogodišnju karijeru obeležili su mnogobrojni hitovi folk muzike. Pobegao je od kuće sa svega dvanaest godina zbog loših odnosa sa ocem koji je bio preke naravi i često ga je tukao. Ljuba je rešio da se posveti muzici, svojoj najvećoj ljubavi. Počeo je da nastupa po različitim lokalima i da peva na svadbama.

Danas je jedan od najplaćenijih pevača na venčanjima, krštenjima i drugim različitim proslavama. Tvrdi da mu nikada nije bila potrebna podrška političkih stranka i da ima dovoljno posla i veoma gust raspored. Najviše nastupa u Austriji i Nemačkoj gde se i odselilo najviše naših ljudi.

Ljuba Alicic, Ljuba Aličić
foto: Printscreen Youtube / Fantastic Show

Ljuba je ostao dosledan sebi, ne prati trendove u muzici već akcenat stavlja na kvalitet pesama koje prezentuje svojoj dugogodišnjoj publici. Ne može se videti često u javnosi, međutim ni jedno slavlje ne može da prođe bez njegovih prepoznatljivih hitova poput „Ti ne ličiš ni na jednu“, „Ciganin sam, al’ najlepši“, S’ prvom kišom“, itd. I u budućnosti želi da snima samo narodnjake.

Mnogo se pisalo o njegovoj kući za koju se procenjuje da vredi oko pola miliona. Kuća se vodi na ženino ime i kako Ljuba ističe bez nje ništa ne bi ni bilo moguće, da nije bilo njene dugogodišnje podrške i ljubavi. Ženi je prepustio i dekoraciju enterijera u kom pretežno dominira zlatna boja. Kuća predstavlja pravi mali muzej različitih predmeta koje su dovlačili sa putovanja širom sveta. Unikatne statue, različite vrste porcelana, par skupocenih slika i nameštaj koji je donet direktno iz Egipta. Kako ističe ovaj skladan bračni par najveća vrednost zapravo leži u nameštaju a pored toga novac su ulagali i u nekretnine.

1 / 6 Foto: Printscreen/youtube/Premijera

Iz prvog braka ima sina Dejana koga je dobio sa svega dvadest godina. Pošto nije uspeo da ga odvrati od estrade sin je bio krenuo očevim stopama te su zajedno snimili i duet. Iz drugog braka sa Željanom, Ljuba ima dva sina.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs