NEĆETE VEROVATI

EVO ŠTA SVE NAŠI PEVAČI DOŽIVLJAVAJU NA SVADBAMA: Ćute i trpe, sve dok novac kaplje!

Priča se da pevači po svadbama zarade i do 50.000 evra za noć, ali šta sve treba da "progutaju" da bi zaradili te pare? Ove priče su stvarno neverovatne

Šuška se
08:58h Autor:
EVO ŠTA SVE NAŠI PEVAČI DOŽIVLJAVAJU NA SVADBAMA: Ćute i trpe, sve dok novac kaplje!
Foto: Printscreen/youtube/ FLASHBACK TOP MUSIC TV

Pevači zarađuju "lepe" pare na svadbama. Cifra za koju pristaju da pevaju je basnoslovna, ali bakšiš uvek premaši i njihova očekivanja. Priča se da za noć zarade i do 50.000 evra!! Ali da li te pare vrede, s obzirom na česta poniženja koja doživljavaju po svadbama i proslavama.

Evo i njihovih priča:

"Moglo je jednom da se desi da fasujem, ali sam izbegao. Nisu mene gađali, nego nekog tamo, a ono samo proletelo pored mene. Sećam se da su jednom Vericu Šerifović pogodili pikslom u lice. Baš joj je bilo oteklo," ispričao je Ljuba Aličić, prenosi Blic.

"Gazda tog veselja se toliko napio da je tražio da mu samo Šaban i ja stojimo pored stola i da mu pevamo, i to jednu pesmu "Milicu Stojan voleo". Dok mu je Šaban pevao to, on je na naše oči počeo tako da tuče svoju ćerku od nekih 17,18 godina. Na kraju je tu došla i policija da interveniše, a najstrašnije je bilo kada je u jednom trenutku, od siline udarca, suza od te devojke završila Šabanu na licu. Kasnije mi je rekao da se osećao kao da je to Ilidina ili Sanelina suza," ispričala je pevačica Jana Todorović.

"Nikada neću zaboraviti jednu svadbu, pevalo je više poznatih pevača tri dana bez prestanka i na kraju nas niko nije platio. Morali smo da pevamo non-stop, samo kao malo nešto spavanja, pet-šest, možda sedam sati... Bakšiš?! Kakav bakšiš?! To je bilo baš davno, pre 29-30 godina, gomila ružnih stvari se tu izdešavala, honorar nismo ni dobili, tri dana smo pevali za džabe. Mlada i mladoženja su pobegli iz sela, preko neke njive valjda. Svi smo ostali bez honorara, muzičari i pevači, desetoro ili dvanaestoro, pobegli su ljudi.

A najgore, naopak neki narod u tom selu, u Srbiji je, ali neću da kažem koje je... Mene je i konobar pod tom šatrom polio vrelom kafom, odjednom, imala sam utisak kao da je namerno izvrnuo tacnu s kafom sve po meni, ono me peče, ja kažem: "Šta radiš to" i neki matori deda isto tu pod šatrom gde god ja sednem, on stane i gurne me... Moje kolege će se same prepoznati kad pročitaju, ne bih u njihovo ime da govorim. Baš su poznati muzičari bili tu i mi se dogovorimo da završimo tu svadbu da krenemo napokon kad smo shvatili da smo izrađeni, seljaci se skupe tu s motkama i kao ko je nama dozvolio da se pakujemo, ja sam bila s tatom jer sam još išla u srednju školu, pa me otac vozio na nastupe, izbušili su nam gume i mom tati isto, nikad to neću zaboraviti. Muzičari su bili veoma poznati, oni koji to budu pročitali, setiće se, ali ne bih da otkrivam o kome se radilo," ispričala je Maja Marijana za Srpski telegraf.

Snimak koji je sve prenerazio je onaj na kojem se vidi da pevač Đani pije alkohol iz tuđe cipele na nekom veselju, a sve zarad novca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs