Iznenadićete se

Vesna Zmijanac ima samo osnovnu školu, Milan Kalinić je pilot: Obrazovanje na srpskoj estradi!

Ceca Ražnatović završila je poljoprivrednu školu u Žitorađi, a Dragana Mirković, Mira Škorić i Suzana Jovanović trgovačku školu
Vip priča
22:22h Autor:
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Primera radi, verovatno akademski najobrazovanija je Neda Ukraden, koja ima čak dve diplome, i to Pravnog i Filološkog fakulteta. Nedu u stopu prate kolege Zorica Brunclik, sa diplomom Pravnog fakulteta u Nišu, kao i Zdravko Čolić koji je završio ekonomiju u Sarajevu.

 

Na estradi ima i onih koji "mašu" potpuno neočekivanim diplomama, poput Milana Kalinića i Adila Maksutovića. Naime, popularni voditelj je pilot, sa završenom Pilotskom akademijom u Vršcu, dok je Adil diplomirani kriminolog.

 

Profesiju saobraćajnog inženjera Miloš Bojanić je zamenio muzikom, a da je pevanje daleko unosnije zanimanje uverila se i Darija Stanojević, koja je diplomirala arapski jezik na Filološkom fakultetu. Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, završila je studije Međunarodnog biznisa u Atini.

 

Opšta kultura i obrazovanje: Da li možete da prođete ovaj test?

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Muzički su, svakako, najobrazovaniji Željko Joksimović, Bilja Krstić, Kornelije Kovač i Zorana Pavić, jer su završili Muzičku akademiju.

 

S druge strane, spisak “srednjoškolaca” je, naravno, nešto duži. Dara Bubamara završila je Srednju saobraćajnu, Ceca Ražnatović Poljoprivrednu školu u Žitorađi, smer svinjarstvo, a Dragana Mirković, Mira Škorić i Suzana Jovanović - trgovačku školu.

 

Sve smo bile zaljubljene u drvoseču iz Cecinog spota: Danas ga ne biste ni prepoznali! (FOTO)

 

Foto: Kurir / Dragan Kadić
Foto: Kurir / Dragan Kadić

 

Za "muška" zanimanja i "majstorske" škole odlučili su se Džej Ramadanovski i Sinan Sakić, pošto je prvi autolakirer, a drugi - elektrovarilac.

 

Nasuprot njima, Era Ojdanić je sam priznao da "nije majstor da napravi bure, ali je majstor da osvaja cure". Budući da se za to njegovo majstorstvo ne dobija nikakva diploma, Era je ostao na osnovnoj školi.

 

Isto obrazovanje, to jest osam razreda osnovne škole, imaju i Severina, Zlata Petrović, Ljuba Aličić, Hasan Dudić i Vesna Zmijanac, koja pored toga može da se pohvali i završenim daktilografskim kursom.

 

Milan Popović tvrdi: Severina mesec dana nije došla po dete, nije nestala samo iz medija!

 

Foto: Instagram printscreen / severina
Foto: Instagram printscreen / severina

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs