Neverovatno

Obrazovanje na domaćoj estradi: Severina završila osnovnu školu, Adil je diplomirani kriminolog!

Profesiju saobraćajnog inženjera Miloš Bojanić je zamenio muzikom, dok je Ceca završila srednju poljoprivrednu školu
Vip priča
23:18h Autor:
Foto: Facebook

Primera radi, verovatno akademski najobrazovanija je Neda Ukraden, koja ima čak dve diplome, i to Pravnog i Filološkog fakulteta. Nedu u stopu prate kolege Zorica Brunclik, sa diplomom Pravnog fakulteta u Nišu, kao i Zdravko Čolić koji je završio ekonomiju u Sarajevu.

Na estradi ima i onih koji “mašu” potpuno neočekivanim diplomama, poput Milana Kalinića i Adila Maksutovića. Naime, popularni voditelj je pilot, sa završenom Pilotskom akademijom u Vršcu, dok je Adil diplomirani kriminolog.

Šokirala priznanjem - Danas je jedna od najpopularnijih glumica, a ima samo srednju školu!

Profesiju saobraćajnog inženjera Miloš Bojanić je zamenio muzikom, a da je pevanje daleko unosnije zanimanje uverila se i Darija Stanojević, koja je diplomirala arapski jezik na Filološkom fakultetu. Nikolija Jovanović, ćerka Vesne Zmijanac, završila je studije Međunarodnog biznisa u Atini.

OVDE otkrijte kojim poznatim ličnostima ne smeta velika razlika u godinama - Ljubav ne broji godine! (FOTO)

Muzički su, svakako, najobrazovaniji Željko Joksimović, Bilja Krstić, Kornelije Kovač i Zorana Pavić, jer su završili Muzičku akademiju.

S druge strane, spisak “srednjoškolaca” je, naravno, nešto duži. Dara Bubamara završila je Srednju saobraćajnu, Ceca Ražnatović Poljoprivrednu školu u Žitorađi, smer svinjarstvo, a Dragana Mirković,Mira Škorić i Suzana Jovanović – trgovačku školu.

OVDE pročitajte šta je Ceca poručila svojoj snajki - Samo se ne useljavaj!

Za “muška” zanimanja i “majstorske” škole odlučili su se Džej Ramadanovski i Sinan Sakić, pošto je prvi autolakirer, a drugi – elektrovarilac.

Nasuprot njima, Era Ojdanić je sam priznao da “nije majstor da napravi bure, al je majstor da osvaja cure”. Budući da se za to njegovo majstorstvo ne dobija nikakva diploma, Era je ostao na osnovnoj školi.

Isto obrazovanje, to jest osam razreda osnovne škole, imaju i Severina, Zlata Petrović, Ljuba Aličić, Hasan Dudić i Vesna Zmijanac, koja pored toga može da se pohvali i završenim daktilografskim kursom.

Kako Severina održava vitku liniju i mladalačjki izgled, pogledajte OVDE! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs