Neverovatno

Ispovest Goge Sekulić koja je šokirala javnost: Držali su me kao robinju u Turskoj!

Iskreno, te priče baš i ne volim da se sećam. Tačna je u potpunosti. Otišla sam u Tursku jer sam verovala da je reč o sigurnoj priči, kastinzima i fotografisanju, a ničega od toga sem tog ropstva nije bilo - rekla je pevačica
Vip priča
22:20h
Foto: Kurir / Dragan Kadić

Pevačica Goga Sekulić svojevremeno je napustila Srbiju u želji da napravi karijeru modela, ali umesto da se fotografiše za naslovne strane i reklame, završila je u ropstvu!

 

"Iskreno, te priče baš i ne volim da se sećam. Tačna je u potpunosti. Otišla sam u Tursku jer sam verovala da je reč o sigurnoj priči, kastinzima i fotografisanju, a ničega od toga sem tog ropstva nije bilo" - priznaje pevačica.

 

OVDE pročitajte ispovest Džoan Kolins nakon 64 godine ćutanja - Silovao me je čovek za kog sam se potom udala!

 

Ona je neposredno po objavljivanju svog prvog albuma Ljubavnica dobila ponudu da se okuša u ulozi modela.

 

Prihvatila ju je, zbog čega je za nju usledio pravi pakao. Menadžer koji je Gogi i devojkama koje su došle sa njom trebao da ugovara kastinge ih je zarobio.

 

"Prvih nedelju dana je bilo sjajno! Međutim, druge nedelje nam je menadžer oduzeo pasoše. Držao nas je zatvorene u stanu. Jele smo ono što je ostalo u frižideru. Nismo imale kontakt sa spoljnim svetom. Nije bilo moguće nikoga da pozovemo jer ni mobilne telefone tada nismo imale. Devojke su se uspaničile, neke su čak upale i u depresiju, ali ja sam odlučila da se borim za svoj život" - otkriva svoju potresnu priču Goga.

 

Pevačica je odlučila da pobegle iz stana koji im je bio kao ćelija, ali i iz Turske.

 

"Posvađala sam se sa tim menadžerom, čak sam i nasrnula na njega. Jedino sam ja bila harambaša! Nije mi bilo svejedno, ali neko je morao da se usprotivi. Ipak, nije mi to mnogo vredelo. Zato sam odlučila da razvalim vrata stana i sef u kom su bili pasoši. Uspela sam da pobegnem sa devojkama iz tog pakla" - priseća se pevačica.

 

Jezivu priču devojčice koja je zlostavljana od 7. godine pročitajte OVDE - Majka me je naterala da spavam sa 1.800 muškaraca!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...