Iskrena ispovest

Izgorelo joj 50 odsto tela, ostala bez kose: Teška tragedija Jovane Švonje!

Dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu
Vip priča
20:30h
Izgorelo joj 50 odsto tela, ostala bez kose: Teška tragedija Jovane Švonje!
Foto: Instagram Printscreen / Callmelolita

Od kada je kročila na domaću javnu scenu, manekenka Jovana Švonja važi za jednu od najatraktivnijih Srpkinja.

Svojom lepotom osvaja, kako u privatnom životu, tako i prilikom poslovnih angažmana.

Ima milione u banci, fanove širom sveta, a nema jedino što želi: Gorka sudbina slavnog glumca!

Međutim, lepa brineta prošla je kroz veoma buran i težak životni period, koji je uspela da prebrodi i nastavi dalje uzdignute glave.

Njen život može da postane inspiracija filmskim rediteljima, a ona danas ne dozvoljava da joj bilo šta skine osmeh sa lica.

Naime, dugo se pisalo da je Jovana 2010. godine zbog svađe sa dečkom pokušala samoubistvo skokom sa mosta Duga u Novom Sadu.

Najbogatija pevačica na ivici propasti: Izjeda je opaka bolest, organi otkazuju, ostala bez dinara!

Ona je, međutim, demantovala ove navode, objasnivši da nikada nije ni pomislila na tako nešto.

"Ta priča o skoku sa mosta prati me već dve godine i prva je stvar na koju ljudi pomisle kada se spomene moje ime. Žao mi je što ću razočarati čitaoce, ali taj skok se nikada nije dogodio", otkriva Jovana i dodaje:

"U pitanju je bila nezgoda, ali namerni postupak nikako. Svako ko me poznaje zna da sam osoba puna entuzijazma i volje za životom, te je ta priča smešna i daleko je od istine", rekla je svojevremeno za Story.rs.

Dve godine kasnije, manekenka je doživela još jedan peh.

Manekenka je na snimanju jednog spota upala u vodu čija je temperatura bila 90 stepeni. Tada je zadobila opekotine na 50 odsto kože na telu i ostala bez kose.

Htela da prevari 40 miliona ljudi: Slavna pevačica na stubu srama! (FOTO)

"Srećom, moj brat je reagovao brzo i izvukao me je, ali i tih nekoliko sekundi bilo je dovoljno da osetim kako mi vrelina prodire pod kožu. To iskustvo ne bih poželela ni najgorem neprijatelju. Kad sam upala vodu, nijednog trenutka nisam izgubila svest. Veoma dobro se sećam i svega što se dogodilo nakon što je došla Hitna pomoć. U bolnici sam provela tri nedelje. Po prirodi sam vesela devojka tako da me ovo ružno iskustvo nije promenilo, pa se, kao i uvek, osećam super. Osmeh i pozitivna energija moj su najveći adut. Otkako sam izašla iz bolnice, ne dobijam drugu terapiju, osim što redovno mažem kreme koje su mi propisali lekari", ispričala je Jovana nakon ovog traumatičnog iskustva.

Nakon svega, Jovana se vratila jača i lepša. I dalje mami uzdahe muškaraca, a njeno srce osvojio je fudbaler Filip Đorđević sa kojim ima ćerku Noel.

Jovana Švonja objasnila zašto je ćerku nazvala Noel i svima zapušila usta! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs