LUKSUZNA VILA NA AVALI SA BAZENOM I OKUĆNICOM: Naša voditeljka se baškari u RAJU koji je zaslužan za njenu vitku liniju

Voditeljka i novinarka Lea Kiš godinama ima vikendicu na Avali koju je pretvorila u oazu za uživanje

Enterijer
13:38h Autor:
LUKSUZNA VILA NA AVALI SA BAZENOM I OKUĆNICOM: Naša voditeljka se baškari u RAJU koji je zaslužan za njenu vitku liniju
Kako izgleda kuća Lee Kiš?, Foto: Printscreen/youtube/ Grand News Online

Lea Kiš je kuću na Avali dobila u nasledstvo i odlučila je prilagodi sebi i porodici pa je ona za kratko vreme postala njihova oaza mira i tišine. Kako je ranije pričala za domaće medije, ovu kuću je njen suprug Momčilo osmislio i preuredio.

Kuću okružuje bogato rastinje koje zaklanja pogled na bazen kako bi porodica imala maksimalan mir i udobnost. Ali da nije lako održavati sve to kaže Lea koja opet hvali supruga koji je glavni odgovoran da sve što okružuje kuću na Avali izgleda besprekorno.

1 / 7 Foto: Printscreen/youtube/ Grand News Online

"Stalno smo ovde, nema svrhe da budemo u gradu, pogotovo preko leta kada su velike vrućine. Ova terasa je, kao što vidite, sva u kamenu, podseća malo na morski ambijent. S obzirom na to da je moj suprug iz Herceg Novog, on je osmislio da ovo bude naše more nadomak Beograda, i mislim da je uspeo u tome. On brine o celom imanju i bašti. Večeri provodimo na terasi jer pirka vetar. Tokom dana smo u bazenu ili ručamo u konobi. Nije ovde kao u Beogradu da ne možeš da zaspiš od buke pre dva posle ponoći. Ovde sam u deset ušuškana", ispričala je Lea za Blic.

Ni sama Lea se ne razmišlja mnogo kada je fizički rad u pitanju. Rado plevi baštu i poliva cveće, što joj na kraju pomaže da održi vitku liniju.

"Baštovanstvo i stroge dijete," nasmejano je priznala Lea za Grand televiziju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs