OVAKO IZGLEDA VIKENDICA NIKOLE KOJE U SRCU SOPOTA: Skriveni raj glumca u kojem je pronašao mir daleko od gradske vreve

Nikola Kojo godinama već stanuje u vikendici van Beograda, a evo kako ona izgleda.

Enterijer
Autor:
OVAKO IZGLEDA VIKENDICA NIKOLE KOJE U SRCU SOPOTA: Skriveni raj glumca u kojem je pronašao mir daleko od gradske vreve
Kako izgleda vikendica Nikole Koje?, Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Čuveni glumac Nikola Kojo nikada nije voleo da otkriva detalje iz svog privatnog života. On je je u srećnom braku od 2007. godine. Sa suprugom Aleksandrom prvo je dobio ćerku Anu 2008 godine, a 2013. stigle su i bliznakinje, čija imena nikada nije obelodanio.

Nikola je godinama sa porodicom živeo u samom centru Beograda, a onda je rešio da mir pronađe daleko od gradske vreve.

Nikola Kojo godinama živi van Beograda
Nikola Kojo godinama živi van Beograda foto: Kurir/Dragana Udovičić

Svoj san o kućici ušuškanoj u prirodi ostvario je pre više od 5 godina kada se počastio prelepom vikendicom u Sopotu. Drvenu kuću opremio je po svom ukusu, ali se trudio i da članovi njegove porodice uživaju i imaju u njoj sve što im je potrebno za život i još važnije za uživanje.

Nikola je na društvenim mrežama podelio fotografiju svoje drvene kuće, a na osnovu nje smo mogli da vidimo da je okružena livadama, a drugih kuća nema ni na vidiku.

U velikom dvorištu nalazi se bazen, pomoćne kućice, trambolina za ćerkice, stari auto sa kojim se verovatno glumac vozi po selu i brojni baštenski nameštaj. Sve je uredno i pod konac, Koja većinu poslova u dvorištu obavlja sam.

- Budu tu i njegova supruga, nekadašnja manekenka Aleksandra Đurić i tri ćerke, ali ne toliko često kao on. Za njih je napravio trambolinu i bazen, stvorio je svoj mali raj - pričaju meštani.

Nikola Kojo sa suprugom
Nikola Kojo sa suprugom foto: Kurir / Dragana Udovičić

Pre desetak godina, Nikola je imao ideju da tu napravi svojevrsnu komunu za sve umetnike koji žele da pobegnu od grada, te je u prvom trenutku tu trebalo placeve da kupe brojne filmadžije. Međutim zbog problema oko papirologije i drugih sredstava odustali su od ove ideje, jedini istrajan u tome bio je Koja.

- Njegova kuća je među kukuruzima. Nema blizu komšije, potpuno je izolovan - rekao je prošle godine jedan meštanin, a potom pokazao na jednu njivu koja vodi do odredišta, piše Glossy.

Nikola i njegova porodica su toliko očarani novim domom da u Beograd dođu tek kada su temperature u debelom minusu, dok ostatak godine provode u Sopotu. Selo im očigledno prija iako su odrastali u gradu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs