ZAVIRITE NA PREDIVNO IMANJE KRISTINE RADENKOVIĆ: Voditeljka poseduje oazu s bazenom na Fruškoj Gori i sve odiše luksuzom

Krostina Radenković svaki slobodan trenutak provodi na prelepom imanju na obroncima Fruške Gore.

Enterijer
11:52h Autor:
ZAVIRITE NA PREDIVNO IMANJE KRISTINE RADENKOVIĆ: Voditeljka poseduje oazu s bazenom na Fruškoj Gori i sve odiše luksuzom
Kako izgleda kuća Kristine Radenković?, Foto: Kurir / Sonja Spasić

Kristina Radenković važi za jednu od najomiljenijih voditeljki, a o njenom privatnom životu ne zna se puno.

U braku je sa advokatom Nikolom Radojeviće, a roditelji su dvoje dece ćerke Tare i sina Rogana. Lepa voditeljka svaki slobodan trenutak koristi da sa decom uživa na porodičnom imanju na obroncima Fruške Gore.

Kristina sa suprugom Nikolom
Kristina sa suprugom Nikolom foto: Privatna Arhiva

Sve je uredila Kristinina majka Snježana, a svaki deo je bukvalno stvoren za uživanje. Predivna kuća okružena je velikom dvorištem i zelenilom, a posebno mesto zauzima bazen i veliki trem sa koga se pruža predivan pogled na okolnu prirodu.

Kristina je često ranije isticala kako je gradski tip, ali kako je uplovila u mirnu porodičnu luku promenila je prioritete, pa sada svaki slobodan trenutak koristi da sa njima boravi na svežem vazduhu.

1 / 6 Foto: printscreen/instagram

Odlazak na Frušku goru ujedno joj je prilika da više vremena bude sa majkom koja joj je, ne krije, ne samo najveća podrška već i životni uzor.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs