OTKRIVENO ŠTA JE SVE KRISTINA RADENKOVIĆ RADILA NA SEBI: "Hteli su da me nafiluju s kubikom, a želela sam OVO"

Kristina Radenković važi za jednu od najlepših voditeljki, dok je priznala da je imala određene estetske korekcije.

Lepi & Zdravi
09:40h Autor:
OTKRIVENO ŠTA JE SVE KRISTINA RADENKOVIĆ RADILA NA SEBI: "Hteli su da me nafiluju s kubikom, a želela sam OVO"
Šta je sve Kristina Radenković radila na sebi, Foto: Kurir / Marina Lopičić

Estetske operacije postale su sasvim uobičajena pojava, a gotovo da ne postoji slavna dama koja nešto nije radila na sebi. Nedavno smo otkrili koje estetske intervencije na sebi su imale Sloboda Mićalović i Jelisaveta Orašanin, budući da izgledaju veoma prirodno.

Osim njih, poznata voditeljka Kristina Radenković, pleni svojom lepotom kraj malih ekrana, te se mnogi pitaju da li je imala neku estetku intervenciju.

Voditeljka je jednom prilikom otkrila da je imala sitne korekcije, ali da nije želela da preteruje u tome.

"Nedavno sam stavila 0,1 ml kubnih hijalurona u bore smejalice, tek da vidim kako će moje lice reagovati na njega. Doduše, meni te moje, stručno nazvane, nazolabijalne bore uopšte ne smetaju, ali su mi svi sugerisali da treba da se pozabavim njima", otkrila je ona tada.

Kristina Radenković
Kristina Radenkovićfoto: Kurir / Sonja Spasić

Istakla je kako je insistirala na maloj količini, zbog čega je teško i zaključiti da je imala bilo kakvu intervenciju na licu.

"Hteli su da me 'nafiluju' s kubikom, ali sam insistirala na količini koja je, bukvalno, zanemarljiva. Bolje da šest puta odem i stvavim toliko nego istu količinu odjednom, pa da se šokiram kad se pogledam u ogledalo", objasnila je Radenkovićeva.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs