raskoš

MILOŠ BOJANIĆ IMA NAJLUKSUZNIJU KUĆU U SRBIJI: Ovako nešto se viđa samo u filmovima - DA TI PAMET STANE

Luksuzna vila Miloša Bojanića izgleda bajkovito, a pevač je mnogo štedeo da bi danas mogao da uživa u njenim čarima.

Celebrities
14:12h Autor:
MILOŠ BOJANIĆ IMA NAJLUKSUZNIJU KUĆU U SRBIJI: Ovako nešto se viđa samo u filmovima - DA TI PAMET STANE
Kako izgleda luksuzna vila Miloša Bojanića, Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Ekskluzivna vila u srcu Beograda pripada čuvenom košarkašu, Marku Jariću, a s razlogom je proglašena za najlepšu. Međutim, domaća estrada poznata je po luksuznim nekretninama koje su nastale zahvaljujući masnim honorarima koje ostvaruju.

Tako se i luksuzna vila čuvenog folkera, Miloša Bojanića, našla u žiži medijskog interesovanja budući da je jedna od najraskošnijih na estradi. Pevačeva vila od 650 kvadrsta smeštena je u srcu Sremske Kamenice, a zbog velikog interesovanja rešio je da je predstavi javnosti.

Od ogromnog dvorišta, dnevne sobe, preko bazena i saune, pevač je pokazao svaki ćošak imanja.

Impozantna vila smeštena je u veoma ušuškanom komšiluku, a u okviru koje ima i bazen, sauna i ogromno kupatilo koje podseća na hamam. Vila ima i dve ogromne spavaće sobe koje su opremljene jednostavnim stilom. Pored dnevne sobe, jedna od najvećih prostorija u kući je kuhinja u koju pevač nikad ne ulazi, ponosno ističući da ona pripada samo njegovoj ženi koja prirpema ukusnu hranu s puno ljubavi.

"Volim da kažem da, ne da sam srećan, nego da sam presrećan. Nemam razloga da se osećam drugačije. Sve što sam u životu zamislio sam postigao. Sve ide iz kuće. Kao dete sam pored rada morao da se obrazujem. Sve vreme sam sebe gradio, posle prvog albuma sam sagradio kuću, imao nova kola, stvarno sam bio vredan, strašno je koliko sam radio. Sve što vidite je napravljeno od mojih ruku. Smatrao sam da je sve u životu prolazno, porodica me je naučila da pametno ulažem", ispričao je Bojanić.

Osim vile u Kamenici, Bojanić je stekao više luksuznih nekretnina koje se nalaze u Bosni i Hercegovini i Boki kotorskoj. NPrema pisanju domaćih medija, vila u Kamenici navodno vredi 618.000 evra, a navodno je u njega uložio čak milion i po evra.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs