zavirite u dom jelene bin drai

JELENA BIN DRAI KUPA SE U LUKSUZU I GLAMURU: Njena kuća odiše stilom i elegancijom, jedan DETALJ se posebno ističe

Kuća Jelene Bin Drai odiše luksuzom i glamurom. Bivša manekenka je pri uređivanju svog doma vodila računa o svakom detalju.

Zanimljivosti
Autor:
JELENA BIN DRAI KUPA SE U LUKSUZU I GLAMURU: Njena kuća odiše stilom i elegancijom, jedan DETALJ se posebno ističe
dom jelene bin drai, Foto: Printscreen Instagram/ jelenabindrai

Prva pomisao na nekadašnju mis Jugoslavije je život kao u bajci. Jelena Bin Drai jeste okružena glamurom i živi san mnogih žena. Ova bivša srpska manekenka, misica i modna dizajnerka godinama živi u Dubaiju sa suprugom i četvoro dece. Uspešna je poslovna žena, na čelu nekoliko kompanija.

Jelena se 2008. godine udala za šeika Saida Bin Draija, čije se bogatstvo procenjuje na dve milijarde dolara, a kuća u kojoj stanuju malo je reći da je luksuzna.

Jelena često objavljuje fotografije svojih omiljenih i specifičnih kutaka u kući, te se vidi da je sve uređeno sa stilom i da se vodilo računa o svakom detalju.

Njen dom naprosto odiše luksuzom i elegancijom. U njemu su pretežno svetle boje, bela, bež, ali i sivi nameštaj, poput udobne sofe.

Takođe vodi računa i svom dvorištu, koji predstavlja oazu mira, gde preovlađuju opuštajuće tirkizne boje.

Porodica ima ogromnu nekretninu na samoj plaži, a u sopstvenom dvorištu imaju i bazen, dok je čitavo imanje ispunjeno cvećem i zelenilom, te joj mnogi posebno zavide na pogledu.

1 / 9 Foto: Printscreen Instagram/ jelenabindrai

Zbog života na visokoj nozi Jelena se često susreće sa negativnim komentarima, ali je na to več navikla, te im ne pridaje veliki značaj.

"Da budem iskrena, da sam bacila kamen na svakog psa koji je lajao za mnom, ne bih daleko stigla", rekla je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs