pogledajte kako izgleda

ZAVIRITE U ĐANIJEVU LUKSUZNU VILU IZGRAĐENU BEZ DOZVOLE: Košta preko 250.000 €, a tek da vidite prelep bazen sa PALMAMA

Đani je sebi izgradio oazu mira, ali bez građevisnke dozvole, te bi naldežni organi mogli da pokrenu proces rušenja, ukoliko ubrzo ne sredi papirologiju.

Celebrities
14:33h Autor:
ZAVIRITE U ĐANIJEVU LUKSUZNU VILU IZGRAĐENU BEZ DOZVOLE: Košta preko 250.000 €, a tek da vidite prelep bazen sa PALMAMA
Kako izgleda kuća Đanija na Savi?, Foto: ATA Images

Pevač folk muzike Radiša Trajković Đani poznat je kao neko ko na estradi uzmi najviše bakšiša, a zarađeni novac uglavnom ulaže u nekrtetnine. Bio je među prvima koji je kupio stan u Beogradu na vodi, gde se i presellio sa suprugom, ali je i do tada živeo u velelepnoj vili na obali Save.

Radiša Trajković Đani
foto: Pritnscreen Instagram / sladja_carpediem

Međutim, Đani se sada suočava sa velikim problemima, jer nikako ne uspave sa raskošnu kuću legalizuje, budući da je gradio bez građevisnke dozvole. Posledni put, prema pisanju Kurira, njegov zahtev je odbijen prošle nedelje.

Ukoliko uskuro ne uspe da privede ovaj proces kraju, luksuzni dom pevača, u koji je uložio preko 250.000 evra, mogao bi da bude srušen.

Porodica Trajović u ovoj vikendici na Savi, sa prelepim pogledom na reku, obično pronalazi svoj mir. Pored kuće koja je prelepo sređena, tu imaju i bazen sa palmama, ali i košarkaši teren koji retko koriste.

1 / 8 Foto: Printscreen Prva TV

Kako se šuška u medijima, ovu vrednu nekretninu sve vreme čuva obezbeđenje iz kamp prikolice. Osim toga, celo imanje je pokriveno kamerama, te Trakovići svakog čaša mogu da vide šta se tamo dešava.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs