ONA SE KIKOĆE, DOK JE MOMČILO GLEDA: Snimak Momčila Otaševića i hrvatske glumice koji jasno pokazuje hemiju među njima

Društvenim mrežama kruži snimak koji pokazuje očiglednu hemiju između Momčila Otaševića i njegove koleginice Ane Uršule Najev.

Celebrities
Autor:
ONA SE KIKOĆE, DOK JE MOMČILO GLEDA: Snimak Momčila Otaševića i hrvatske glumice koji jasno pokazuje hemiju među njima
Snimak koji pokazuje hemiju između Momčila Otaševića i hrvatske glumice, Foto: Printscreen/instagram

U medijima je odjeknula vest da se jedan od omiljenih glumačkih parova iz regiona, Jelena Perčin i Momčilo Otašević razvode.

Dok su bili u braku, jedno drugo su opisivali predivnim rečima, te bi malo ko mogao da nasluti da u njihovom odnosu nešto nije u redu.

Momčilo i Jelena se razvode
Momčilo i Jelena se razvode foto: Printscreen Instagram/ olicmom

Mnogi su posumnjali da je krahu njihovog braka doprinela glumica Ana Uršula Najev, koja je sa Momčilom radila na seriji Nove TV "Kumovi", a varnice su navodno pojavile tokom snimanja.

U pomenutoj seriji Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko. Na društvenim mrežama sada kruži snimak njihovog zajedničkog intervjua koji je snimljen pre nešto manje od godinu dana, a u kome su njih dvoje govorili o zajedničkom projektu.

Mnogi su mišljenja da je hemija između njih dvoje već tada bila i više nego očigledna, a dok lepa glumica nije skidala osmeh sa lica, Momčilo nije skidao pogled sa nje.

Podsetimo, Splićanka je demantovala navode o njihovoj vezi, no neki i dalje veruju da gde ima dima, ima i vatre, prenosi Story.hr.

„Momo i ja smo kolege i nikad nismo imali, niti imamo ljubavni odnos. To da sam ja razlog njihovog razvoda nema nikakve veze s istinom i zdravim razumom. To je između ljudi koji se razvode i trebalo bi njih da pitate za detalje. Momo ima dvoje male dece i smatram da zbog toga javnost zaslužuje da zna istinu. Barem iz poštovanja prema svima bližnjima, ako već ne postoji poštovanje prema nama. Činjenica da trenutno snimam seriju u kojoj mi je on glumački partner, kolega i prijatelj koji trenutno prolazi kroz proces razvoda, potpuno je, eto, dovoljna da me se javno, bez dokaza ili bilo kakvih suvislih informacija, proziva kao krivca za rastavu mojih kolega. Bez ikakve zadrške usuđuju me nazvati razaračicom porodice i braka“, ispričala je Ana za Slobodnu Dalmaciju.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs