DA LI JE MOMČILO OTAŠEVIĆ ZBOG NJE OSTAVIO ŽENU? Ana je pravi SKANDAL MAJSTOR, a njen INSTAGRAM je pun njihovih slika

Priča se kako je Momčilo Otašević ostavio Jelenu Perčin upravo zbog glumice Ane Uršule Najev

Ljubav
Autor:
DA LI JE MOMČILO OTAŠEVIĆ ZBOG NJE OSTAVIO ŽENU? Ana je pravi SKANDAL MAJSTOR, a njen INSTAGRAM je pun njihovih slika
Momčilo Otaševič i Ana Uršula Najev, Foto: ATA Images / Antonio Ahel, Printscreen/ instagram

Region je iznenadila činjenica da se Momčilo Otašević i Jelena Perčin razvode, a sada svi sumnjaju da je upravo Ana Uršula Najev žena "kriva za sve".

Kada su se venčali Momčilo i Jelena, svi su bili oduševljeni parom koji tako dobro funkcioniše, uprkos razlici u godinama. Jelena je čak pričala i kako je Momčilo izgradio odličan odnos sa njenom ćerkom iz prvog braka. Par je dobio dvoje dece: Mašu i Jakšu, ali sreća nije dugo trajala.

Momčilo Otašević, Jelena Perčin
foto: Printscreen Instagram/ olicmom

Sada su tu i glasine da se Momčilo viđa sa splitskom glumicom Anom Uršulom Najev.

Među njima je, navodno, zaiskrilo na snimanju humoristične serije Nove TV "Kumovi" u kojoj Uršula igra zgodnu, lepu i pametnu doktorku Luciju, a Momčilo je šarmantni i srčani Janko, tvrdi izvor za Story.hr

Ko je Ana Uršula Najev?

Ana Uršula Najev u Hrvatskoj je poznata kao glumica sklona skandalima. Krajem prošle godine medijima je ispričala kako ju je vozač autobusa verbalno napao zbog neispravne karte te je zbog toga doživela napad panike. Ali uskoro su se javili građani koji su prisustvovali sceni koji su rekli da je Ana prva vređala vozača.

"… Na spomen policije je izašla iz autobusa i na odlasku nam je slatko rekla: 'Mrš stoko, videćete Boga svoga...'. Jako lep vokabular za jednu 'glumicu'. 53 putnika je aplaudiralo kada je napokon izašla iz busa... ja nisam ni tada znao o kome se radi, već su nam putnici rekli sada će te u novinama završiti jer ona od ovakvih izmišljenih scena živi.. Mi se ne kajemo za ništa", napisao je jedan čovek na Fejsbuku.

Još jedan skandal vezan je za ovu glumicu, ona je naime prošle godine izjavila da je nastupanje pod Kovid merama kao "pevanje na Hitlerovoj godišnjici braka".

Uršula Najev završila je splitsku akademiju, a u poslednje vreme bila je angažovana u brojnim pozorišnim predstavama.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs