srcolomac

MOMČILO JE PRE BRAKA LUDO VOLEO ATRAKTIVNU BRINETU: Bili su u dugoj vezi koja je PUKLA zbog jednog RAZLOGA

Momčilo Otašević je pre supruge Jelene voleo zanosnu brinetu sa kojom je bio u dugoj vezi.

Celebrities
Autor:
MOMČILO JE PRE BRAKA LUDO VOLEO ATRAKTIVNU BRINETU: Bili su u dugoj vezi koja je PUKLA zbog jednog RAZLOGA
Momčilo Otašević, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Vest da se crnogorski glumac Momčilo Otašević razvodi sa dugogodišnjom suprugom Jelenom Perčin iznenadila je javnost, budući da su mnogi verovali da nema jače ljubavi od njihove.

Nedavno su se pojavile spekulacije da se par razvodi, nakon čega je sve ostalo samo na tome. Međutim, Jelena je otkrila detalje i potvrdila vest o razvodu.

Dok su bili u braku, jedno drugo su opisivali predivnim rečima, te bi malo ko mogao da nasluti da u njihovom odnosu nešto nije u redu. Momčilo je prema svojoj ženi uvek bio džentlmenski nastrojen, pa nije ničudo što je na dobrom glasu.

Momčilo Otašević
Momčilo Otaševićfoto: Amir Hamzagic/ATAImages

Pre braka sa Jelenom Perčin, Momčilo je bio u velikoj ljubavi sa zanosnom brinetom, Tinom Jovetić. Nijohova veza trajala je 3 godine, nakon čega su stavili tačku na istu.

Njihova veza, navodno nije opstala zbog obaveza i angažmana koje je glumac tada imao, dok je živeo na relaciji Cetinje - Zagreb.

"Zbog posla kojim se bavim devojka s kojom sam u vezi mora da bude strpljiva i tolerantna. Moj posao je takav da na sceni ili u kadru ponekad moram da se poljubim s nekom koleginicom. Kao što muzičar ima violinu, meni je oruđe za rad moje telo. Očekujem tu vrstu razumevanja i tolerancije od svoje buduće devojke", objasnio je glumac jednom prilikom za medije.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs