otvoreno o braku

SUPRUGA MOMČILA OTAŠEVIĆA PROGOVORILA O RAZVODU: Starija je od njega 9 godina, a tek sada je otkrila detalje intime

Supruga Momčila Otaševiča, glumica Jelena Perčin otvoreno je pričala o nihovom odnosu, te prokomentarisala glasine o razvodu.

Ljubav
14:07h Autor:
SUPRUGA MOMČILA OTAŠEVIĆA PROGOVORILA O RAZVODU: Starija je od njega 9 godina, a tek sada je otkrila detalje intime
Momčilo Otašević, Foto: Kurir / Aleksandar Jovanović

Momčilo Otašević i njegova supruga Jelena Perčin važe za jedan od najskladnijih parova na javnoj sceni. Momčilo je nedavno objavio fotografiju sa svojom suprugom i oduševio javnost.

Njih dvoje zaljubili su se na snimanju serije "Zora dubrovačka". U početku su bili prijatelji, te se ubrzo stvorilo nešto više od prijateljstva.

Par nije mogao da sakrije emocije, te su ubrzo uplovili u ljubavnu vezu. Zanimljivo je i da je Jelena od Momčila starija 9 godina. U vezi su od 2018. godine, a iz njihove ljubavi rodili su se Maša i Jakša.

Nakon što su oduševili javnost svojo zajedničkom fotografijom, oglasila se i Jelena.

'To je takva lutrija kad se tako nešto dogodi da onda budeš zbunjen - jao šta ćemo sad. To je bilo ironično jer mi se ne setimo slikati uopš, tako je brz ritam uopšte kad se negde uhvatimo, ko se seti slikati, to nam je potpuno bilo sporedno, onda je sad bila prilika, kao ono imamo i mi neku našu da nije s nekog događaja. Evo i mi smo se slikali.", rekla je Jelena u jednoj emisiji.

Jelena je otkrila nešto više o njihovoj intimi, te objasnila da neke stvari čovek treba zadržati za sebe.

"S jedne strane jako teško, s druge strane lagano, jer kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumeš se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki deo intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovek mora zadržati za sebe.", rekla je ona.

Jelena je na pitanje o glasinama da se ona i Momčilo razvode ukratko odgovorila "Ma ne, ma ne."

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs