POred njega se ne "spava"

VIKTORIJA BEKAM OTKRILA SOČNE DETALJE BRAČNOG ŽIVOTA SA DEJVIDOM: U našem krevetu se ne spava mnogo

Poznata modna dizajnerka i nekadašnji fudbaler su retki primer poznatih koji su u braku toliko godina, a poslednji intervju Viktorije Bekam otkrio nam je i neke sočne detalje iz njihove veze

Ljubav
Autor:
VIKTORIJA BEKAM OTKRILA SOČNE DETALJE BRAČNOG ŽIVOTA SA DEJVIDOM: U našem krevetu se ne spava mnogo
Viktorija i Dejvid Bekam, Foto: Profimedia

Viktorija Bekam otkrila je pre nekog vremena sve o seksualnom odnosu sa svojim suprugom Dejvidom Bekamom. Da se podsetimo, poznati par je u braku već 23 .godine, a za to vreme su dobili četvoro dece. Iskre i dalje sevaju među njima, a pitanja o tome kako održavaju strast su svakodnevna.

Sada je Viktorija progovorila i otkrila pikanterije iz spavaće sobe. Otkrila je da su u prvom bračnom domu koje su zvali palata Bekingem imali posebnu sobu za "igrice." Postoji soba koja izgleda kao budoar kurtizane, s printom leoparda i ogledalima na plafonu." Uz to su imali i spavaću sobu koja je bila dekorisana " devičanski" belo.

U krevetu ne spavaju

Otkrila je da se u njihovom krevetu baš i mnogo ne spava. " Idem u krevet sa Dejvidom Bekamom svake noći, tako da znate, bilo bi pogrešno da kažem da "spavam."

Otkrila je i šta nosi kada ide na "spavanje." " Imam običaj da spavam gola, ali Dejvid mi je kupio te komplete seksi veša..."

Pre nekog vremena imali smo prilike da vidimo i Dejvida Bekama u donjem vešu i to kada je osvanuo u reklami za veš italijanskog modnog kranja, Armanija, a svi su primetili samo jednu stvar. Viktorija nije krila ponos što se njegov "ponos" našao na velikom platnu.

Dve decenije skladne ljubavi: Viktorija Bekam otkrila recept za uspešan brak!

foto: Profimedia

"Ogroman je. Enorman, golem. Da ja izgledam tako isto bih hodala po ulici u gaćicama", bodrila je supruga i dodala da je ponosna što i dalje imaju stvarno dobar seksualan život.

"Stvarno ima velikog, ima. Možete to da vidite u reklami. To je sve njegovo. Kao traktorski auspuh", slikovito je opisala Viktorija. Naravno, kad su se poučeni njenom brbljavošću i drugi okomili i pitali Dejvida za njegovu muškost, bivši fudbaler diplomatski se izvukao: "Bez komentara! Slažem se sa svime što kaže moja žena".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs