SAZNAJTE VIŠE

TEK SADA JE PRIZNALA KAKAV JE BRAK SA STALONEOM: Sve vreme je krio ŠTA POSEDUJE, a razvod je usledio zbog BIZARNE ODLUKE

Dženifer Flavin pre 10 dana je podnela zahtjev za razvod od Silvestera Stalonea, a sad su se pojavili neki detalji o njihovom braku.

Vip priča
Autor:
TEK SADA JE PRIZNALA KAKAV JE BRAK SA STALONEOM: Sve vreme je krio ŠTA POSEDUJE, a razvod je usledio zbog BIZARNE ODLUKE
razvod silvestera staloena, Foto: Profimedia

Silvester Stalone (76) razvodi se od 22 godine mlađe supruge Dženifer Flavin, a u javnost polako dospevaju neki detalji o njihovom odnosu.

Saznalo se da je bivša manekenka iznenadila glumca papirima za razvod i da su se žestoko posvađali jer je udomio novog psa, rotvajlera. Nakon toga su se strani mediji prisetili Dženiferovog intervjua koji je dala pre više od godinu dana, a u kojem je dala naslutiti da ima bračne probleme sa Staloneom.

Flavin je u aprilu prošle godine dala savet svojim ćerkama o vezama u njihovom podkastu 'Unwaxed With Sophia And Sistine Stallone' i progovorila o tome koliko je brak težak.

'Svađaćete i imaćete međusobno razlike. I vaša se tela takođe menjaju. Muškarci prolaze kroz promene, a žene kroz menopauzu. Morate izdahnuti i uzeti pauzu. Ne postoji veza koja je savršena i srećna sve vreme. Živite s tim ljudima i vidite možete li se nositi s njihovim usponima i padovima, njihovim promenama raspoloženja, njihovim čudima. Mislim, svako ima svoje mane', objasnila je bivša manekenka.

'Ja sam jako tip A, a moj suprug nije jako tip A. Jako je neuredan, a ja nisam pa se onda postavljala pitanje: 'Mogu li da živim s neurednim čovekom?'', dodala je Dženifer.

Očigledno je da ne može živeti s Silvesterom jer je pre nekolio dana Flavin podnela zahtev za razvod i optužila je glumca da krije imovinu koju je stekao tokom njihovog braka. Bivša manekenka je 11 dana pre nego što je pokrenula parnicu, viđena bez venčanog prstena, a u podkastu svojih čerki je prošle godine istakla da su ona i Stalone od početka njihove veze bili finansijski nezavisni jedno od drugog.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Kada su se upoznali, radila je na televizijskim kanalima za prodaju.

'Čak i kad sam upoznala Slaja, bio je svoja osoba i imao sopstveni novac, a ja sam morala da zaradim svoj. Zato nije da smo udružili naš novac. Plaćala sam svoj porez i račune i on je svoje. Nisam htela ništa od njega i on nije tražio ništa od mene', ispričala je Dženifer koja je preduzetnica i ima svoje kozmetičke proizvode.

Njena imovina se procenjuje na 100 miliona dolara, a Staloneovo bogatstvo na 400 miliona dolara.

Inače, Dženifer i Silvester su se venčali 1997., a imaju tri ćerke. Da par ima bračnih problema, dalo se naslutiti nakon što je poznati snagator prekrio tetovažu supruge koju je imao na desnom bicepsu.

Glumac je zamenio tetovažu lica svoje supruge na desnom bicepsu sa slikom svog psa Butkusa koji je s njim glumio u hit franšizi 'Rocky'. Silvesterova agentkinja je negirala šuškanja o bračnim problemima i objasnio kako je došlo do nesporazuma tokom osvežavanja potreta njegove supruge Dženifer.

'Gospodin Stalone nameravao je osvežiti sliku tetovaže svoje supruge Dženifer, ali rezultati su bili nezadovoljavajući i, nažalost, nepopravljivi. Kao rezultat toga, morao je prekriti originalnu sliku tetovažom svog psa iz Rokija, Butkusa. Gospodin Stalone voli svoju porodica. Staloneovi trenutno zajedno snimaju rijaliti šou koji će debitovati na Paramount+', ispričala je, kako je izvestio Dejli Mejl.

Silvester Stalone
foto: Profimedia

Ipak, objašnjenje agentkinje nije uverilo fanove jer je i Staloneova supruga podelila fotografiju s ćerkima na kojoj glumca nema.

'Ove devojke su moj prioritet. Ništa drugo nije važno. Nas četiri zauvek', napisala je pokraj prizora zagrljaja s ćerkama Sofijom (25), Sistin (24) i Skarlet (20). Uz to, Dženifer više na Instagramu ne prati svog supruga i zadnji put su zajedno pozirali na njenom Instagramu pre dve godine.

Uskoro se saznalo da se par zaista razvodi jer je Flavin podnela zahtev za razlaz prošlog petka.

'Tužna sam što moram da objavim da sam nakon 25 godina braka podnela zahtev za razvod od svog supruga Silvestera Stalonea. Iako više nećemo biti u braku, uvek ću negovati više od 30 godina veze koju smo delili i znam oboje smo predani našim prekrasnim ćerkama. Tražim privatnost za našu porodicu dok nastavljamo dalje', rekla je Dženifer za Pipl.

Izvor blizak paru otkrio je za TMZ da je do kraha braka došlo jer je Stalone odlučio da nabavi novog psa, rotvajlera kako bi štitio njegovu porodicu. Flavin nije htela još jednog psa i oko toga su se žestoko posvađali. Izvor kaže da je par imao razmirice i oko drugih stvari, ali nijedna nije bila razlog za razvod.

Silvester je nedavno nabavio rotvajlera kojem je dao ime Dvajt poput svog lika u seriiji 'Tulsa King', a s ljubimcem je pozirao na Instagramu. 'Definitivno pravi prijatelj', napisao je uz fotografije s njim. Moglo se videti i njegovu prepravljenu tetovažu.

'Nismo se razveli zbog takve trivijalne svađe', rekao je za TMZ Stalone koji je ranije negirao da se uopšte razvodi. Ipak, objasnio je da se nisu slagali oko brige za psa jer često putuju i imaju dva doma.

Istakao je da on i supruga idu različitim putem.

'Imam najveće poštovanje prema Dženifer. Uvek ću je voleti. Ona je neverovatna žena. Ona je najbolje ljudsko biće koje sam ikad upoznao', ispričao je glumac, a više fotografija glumca i njegove uskoro bivše žene pogledajte u galeriji u nastavku teksta:

1 / 10 Foto: Profimedia
Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs